Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Erkan Kolçak Köstendil, dizi talihsizliği sonrası yeniden hayranlarının karşısına çıkıyor!

Erkan Kolçak Köstendil, dizi talihsizliği sonrası yeniden hayranlarının karşısına çıkıyor!

tarafından ker_def

Kaan Yıldırım, Erkan Kolçak Köstendil, Sarp Apak, Derya Karadaş, Şinasi Yurtsever, Asiye Dinçsoy, Melisa Doğu, Tarhan Karagöz, Nergis Çorakçı, Yakup Turgut ve Vedat Erincin’i kadrosunda buluşturan ‘İyi Bir Aile Değiliz’ filminin galası 30 Ocak Salı akşamı medya dünyasından ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Filmin başrollerinde yer alan isimlerden birisi de Erkan Kolçak Köstendil oldu. En son Ne Gemiler Yaktım isimli Show TV dizisinde başrolde yer alan oyuncu, projenin 8. bölümde final yapması ile talihsizlik yaşadı. Rolünü çok sevdiğini ifade eden oyuncu, dizinin kısa sürmesinin kendisi için bir sorun teşkil etmediğini de ifade etmişti.

Oyuncu, izleyicilerin yeniden sinema salonlarına dönüşünden duyduğu memnuniyeti dile getirdiği açıklamasında, duygularını şu sözlerle paylaştı:

“Bizi bu özel günümüzde yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz. Bizim için en önemli olan kısım sinema salonlarına bu sezon dönüş başladı. Ne güzel ki dönüp dolaşıp geleceğimiz yer burası. Çünkü sinema salonları bizim mabedimiz. Asıl işimizi gösterdiğimiz er meydanı. İnsanların sizi seyretmek için bilet alıp riske girdiği yerler. O yüzden sinemalardaki bu hareketlilik bizi çok sevindiriyor. Onun bir parçası olduğumuz için de çok mutluyuz. Umarım bizim de bir katkımız dokunur.”