Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Taner Ölmez kızı Zeynep’ten sonra şimdi de oğlan heyecanı yaşıyor!

Taner Ölmez kızı Zeynep’ten sonra şimdi de oğlan heyecanı yaşıyor!

tarafından ker_def

Sevilen oyuncu Taner Ölmez, NTV’de yayınlanan Bambaşka Sohbetler programında Ceyda Düvenci’nin konuğu oldu. Taner Ölmez, ‘Hayatla Barış’ filminde kamera arkasında yaşadıklarını, filmle ilgili duygularını, babalığını, ailesini en özel cümleleriyle Ceyda Düvenci’yle paylaştı.

Taner Ölmez’in Bambaşka Sohbetleri programında söylediği sözlerden bazıları şöyle:

“Zengin bir ailenin çocuğu değilim; zevk aldığım yerler makul yerlerdir. Fiyatı çok fazla geliyorsa beğendiğim bir şeyi ya almam ya da indirime girmesini beklerim ve bundan da mutsuz olmam. Telefon değiştirmek için bozulmasını beklerim. Ama eşim çocuğumun fotoğrafını çekecek, ona en iyi telefonu alırım.

Kız babası olmak çok tehlikeli bir durum, evden çıkamıyorsun. Ben birkaç aydır kızımla yatıyorum bir de, artık başka bir seviye olmaya başladı. Kokla kokla…

Geceyarısı uyanıp, kafayla bana dalıyor “baba şu” diyor, su isteyecek yani… Suyunu veriyorum, normalde erken kalkan bir çocuk olmasına rağmen, benimle birlikte daha fazla uyuyor, annesi de bundan razı.

Zeynep’in ismini ben koydum. Orada anlaşma yapmıştık, bir çocuk daha istiyorduk zaten, ona asla karışmayacağım demiştim. Oğlumuzun adı Hazar olacak.”