Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’da Cumali Vartolu’ya sarıldı! Gözyaşları şimdiden sel oldu!

Çukur’da Cumali Vartolu’ya sarıldı! Gözyaşları şimdiden sel oldu!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin fenomen dizisi Çukur finale doğru ilerliyor. Dizinin 128. bölümü bu akşam yayınlanacak. Dizinin sona ermesine geri sayım sürerken bu akşam yayınlanacak bölümün fragmanı şimdiden izleyiciyi gözyaşına boğdu.

Dizinin bu akşamki bölümünde yas tutan Vartolu’yu Yamaç ve Cumali yalnız bırakmıyor. Koçovalı kardeşlerin yeniden bir araya gelmesi heyecanı yükseltirken, Amca ile aralarında neler yaşanacağı büyük bir merakla bekleniyor.

Öte yandan Karaca ve Celasun’un başına gelenleri öğrenen Çukur yasa boğuluyor. Koçovalılar bir kez daha ölüm acısı yaşarken gçmişin hesapları tek tek kapanmaya başlıyor, herkes hatalarıyla yüzleşiyor. Koçovalılar ve Çukur yeniden aile olmanın sınavını verirken; Amca kendini kurtarmak için planını devreye sokacak. Kenetlenen Koçovalı kardeşler, Amca’dan intikamlarını almak için harekete geçecek. Yaşanan aksiyon dolu anlar nefesleri keserken, Amca ile Koçovalılar arasındaki büyük hesaplaşmanın sonucu merakla beklenecek.

Dizinin yayınlanan son bölüm fragmanında sahnelenen duygusal anlar belli ki izleyicileri gözyaşına boğacak. Özellike de Vartolu’nun Cumali’ye sarıldığı anlar. Fragmanda gösterilen birkaç saniyelik sahne, daha dizi yayınlanmadan izleyicileri ağlattı bile.

Bir izleyici “Lütfen ne kadar güzel! Gözlerime inanamıyorum, Çumali kardeşi Vartolu’ya sarılıyor, sade ve tamamen güzel” sözleriyle sahnedenin güzelliğine dikkat çekti.

Çukur'da Cumali Vartolu'ya sarıldı! Gözyaşları şimdiden sel oldu! 13

Bir başka izleyici de “Vartolu’nun Cumali’ye sarıldığı ve Medet’in Vartolu’ya bir şey olacak korkusuyla ağladığı sahnede gözlerim doldu..” diyerek sahneden ne kadar etkilendiğini dile getirdi.

Çukur'da Cumali Vartolu'ya sarıldı! Gözyaşları şimdiden sel oldu! 14

Gözyaşlarını tutamadığını söyleyen bir başka izleyici ise “Ya Cumali Salih’e sarılınca gözlerim doldu. Bu anı bekledim. Salihi bir tek kişi toparlayabilir o da Cumali demiştim.” diye yazdı.

Çukur'da Cumali Vartolu'ya sarıldı! Gözyaşları şimdiden sel oldu! 15

Çukur’un son fragmanındaki duygusal sahneyle ilgili diğer yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz:

Çukur'da Cumali Vartolu'ya sarıldı! Gözyaşları şimdiden sel oldu! 16

Çukur'da Cumali Vartolu'ya sarıldı! Gözyaşları şimdiden sel oldu! 17

Çukur'da Cumali Vartolu'ya sarıldı! Gözyaşları şimdiden sel oldu! 18

Çukur'da Cumali Vartolu'ya sarıldı! Gözyaşları şimdiden sel oldu! 19

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’un kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Damla Sönmez, Burak Dakak, Hare Sürel, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Cem Uslu, Aytaç Uşun, Ferit Kaya, İlkay Akdağlı gibi başarılı oyuncular yer alıyor.