Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’da düzen değişti! “Çukur’a polis girdiyse her insan girer!”

Çukur’da düzen değişti! “Çukur’a polis girdiyse her insan girer!”

tarafından ker_def

Çukur'da düzen değişti! "Çukur'a polis girdiyse her insan girer!" 7

Çukur’a polis girdi!

Geçtiğimiz hafta Vartolu’nun Emmi ve Paşa’ya yaptıkları yüzünden adeta idam fermanını çıkartan İdris Baba dediğini yaptı. Yamaç’a ya Çukur’dan gitsin ya da ölsün diyen İdris Baba, Vartolu’nun gitmemesiyle savaş çıkmasına izin verdi.

Çıkan savaşın herkesin hayatını etkilemesi izleyenleri düşündürürken, Vartolu’nun içinde bulunduğu arabanın patlaması herkesi şok etmişti. Böyle bir şeyi beklemeyen izleyenlerin aklındaki tek soru Vartolu’nun ölüp ölmediğiydi…

“Vartolu ölürse bir daha Çukur izlemem!” diyen izleyenler, yayınlanan iki fragmanda da Saadettin’i göremeyince endişeler arttı. “Ölemez Vartolu, onsuz Çukur olmaz!” gibi yorumlar yapan izleyenler bu konuyu baya bir konuştular.

Diğer bir yandan diziye Komiser Emrah karakteriyle dahil olan Alperen Duymaz’ı beğenenlerin sayısı oldukça fazla. Akıllara takılan tek nokta Çukur’a polisin nasıl girebildiği…

İdris Baba’nın tutuklanmasıyla şok olan izleyenler duruma; “Çukur’a polis girdiyse her insan girer!” gibi yorumlar yaptılar. Olacak olaylar konusunda iyice heyecanlanan izleyiciler yeni bölüm için akşamı iple çekiyor.

Youtube’da trend videolar listesinde 2. sırada yer alan fragman, heyecanı iyice arttırdı.

İşte 17. bölüm 2. fragman: