Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’dan sonra Dilan Çiçek Deniz’in Alev Alev’e vedası da zor oldu!

Çukur’dan sonra Dilan Çiçek Deniz’in Alev Alev’e vedası da zor oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Önce model olarak tanındıktan sonra dizilerde rol almaya başlayan Dilan Çiçek Deniz, özellikle Çukur dizisinde oynadığı Sena karakteriyle ön plana çıkmıştı. Diziden ayrıldıktan sonra bu kez BluTV için ekilen ve Burak Deniz ile birlikte oynadığı Yarım Kalan Aşklar dizisinde de beğeni topladı.

Dilan Çiçek Deniz, kariyer basamaklarını sağlam ve emin adımlarla atarken, Show TV’de bu sezon başlayan ve bu hafta ekrana veda eden Alev Alev dizisindeki oyunculuğu ile de giderek daha deneyim kazandığını ortaya koydu.

Demet Evgar, Zuhal Olcay, Hazar Ergüçlü, Cihangir Ceyhan, Berkay Ateş gibi isimlerle kamera karşısına geçen Dilan Çiçek Deniz, dizide Rüya karakterine hayat veriyordu.

Zengin bir ailenin kızı olan Rüya, bir yangın sonrası yaşanan travmatik olaylarla birlikte, yaşadığı hayatın nasıl yalanlar üzerine kurulduğunu öğrendi.

Dizideki Rüya karakterine, instagram sayfasından yaptığı paylaşımla duygusal sözler eşliğinde veda eden oyuncunun mesajı dikkat çekti.

Bu arada güzel oyuncu dondurma markası Magnum’un bu seneki marka yüzü oldu. Dilan Çiçek Deniz, Magnum reklamlarıyla bu yaz bol bol ekranda olacak.

26 yaşındaki oyuncu, ayrıca Yarına Tek Bilet isimli filmde de beğeni kazanmıştı. İşte Alev Alev dizisine veda mesajı…

Çukur'dan sonra Dilan Çiçek Deniz'in Alev Alev'e vedası da zor oldu! 9

Çukur'dan sonra Dilan Çiçek Deniz'in Alev Alev'e vedası da zor oldu! 10

Çukur'dan sonra Dilan Çiçek Deniz'in Alev Alev'e vedası da zor oldu! 11