Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’dan sonra Taner Ölmez’in de ismi geçen sürpriz dizi geliyor!

Çukur’dan sonra Taner Ölmez’in de ismi geçen sürpriz dizi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım imzalı olan Çukur dizisi 131. bölümü ile birlikte 7 Haziran Pazartesi akşamı son kez ekranda yerini alacak. Dizinin finali heyecanla beklenirken, Ay Yapım şimdiden Çukur’un yerine yeni bir dizi düşünmeye başladı bile…

Show TV ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizinin ismini gazeteci Birsen Altuntaş, Üç Kuruş olarak duyurdu. Gelen bilgiler henüz çok fazla değil. Ancak dizinin 3 erkek başrolünün olacağı ve 3 erkek karakterin hikayesinin anlatılacağı ifade ediliyor.

İlginç olan bir başka detay ise bu başrol oyuncularından birisi için Taner Ölmez ile görüşme yapılması… Mucize Doktor dizisinin final yapmasının en önemli nedenlerinden birisinin Taner Ölmez’in artık yorulması olduğu ifade ediliyordu.

Mucize Doktor hayranları da dizinin 3. sezonunun olmamasına çok içerlemiş ve sosyal medyadan da duruma tepki göstermişti. Böyle bir ortamda Taner Ölmez yeni dizi teklifini kabul edecek mi, merakla bekleniyor. Diğer başrol oyuncuları için de görüşmeler sürüyor ama ortada net bir durum olmadığı da belirtiliyor.