Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’de bir dizi daha bitiyor ama iki yeni dizi hemen başlıyor!

Show TV’de bir dizi daha bitiyor ama iki yeni dizi hemen başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında üst üste final yapan dizilerden sonra kanalın elinde çok az sayıda dizi projesi kaldı.. Tam anlamıyla bir yenilenme içine giren Show TV, elindeki tüm dizileri tek tek bitiriyor.

Arıza, Ramo ve Kuzey Yıldızı önceki haftalarda ekran ömürlerini tamamladı. Geçtiğimiz hafta ise perşembe günleri yayınlanan Alev Alev dizisinin 8. ve final bölümünü izledik. Show TV’nin geçmişten gelen tek bir dizisi kaldı. Pazartesi akşamlarına damga vuran Çukur final bölümü ile 7 Haziran akşamı son kez ekranda olacak. Show TV’nin 4 sezondur büyük başarılar kazanan Çukur dizisinde dün akşam 130. bölüm ekrana geldi. Ancak artık hikayede sona gelindi…Dizi hayranları merakla final bölümünü bekliyor…

Show TV'de bir dizi daha bitiyor ama iki yeni dizi hemen başlıyor! 7

Kanalın elinde ise iki yeni dizi bulunuyor. Bunlardan ilki Cam Tavanlar, diğeri ise Kahraman Babam… Cam Tavanlar dizisinde Bensu Soral ile Kubilay Aka ikilisi başrolde buluştu. Çukur’un bitmesinden 2 gün sonra Show TV yepyeni bir dönemi başlatıyor.

Diziler konusunda tamamen yenilenen kanalda Cam Tavanlar 9 Haziran Çarşamba akşamından itibaren izleyicilerle buluşmaya başlayacak.

Ardından ise daha önce Kırmızı Kamyon olarak duyurulan ve ilk bölümü düşük reyting alınca Haziran’a ertelenen ve ismi de Kahraman Babam olarak değiştirilen dizi izleyici ile buluşacak.Görkem Sevindik, Ushan Çakır ve Nilay Deniz’in başrollerinde yer aldığı dızı itfaiyecilerin kahramanlık hikayelerini anlatacak.

Çukur dizisinin finalinden sonra Kahraman Babam dizisi 14 Haziran pazartesi akşamından itibaren izleyicilerle buluşmaya başlayacak.