Ana sayfa Sosyal Medya Çukur’un Efsun ve Yamaç’ı Menajerimi Ara’da mı rol alacak?

Çukur’un Efsun ve Yamaç’ı Menajerimi Ara’da mı rol alacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin artık bir efsaneye dönüşen dizisi Çukur finale yaklaşırken başrollerinde yer alan Aras Bulut İynemli ve Damla Sönmez tarafından canlandırılan Yamaç ve Efsun karakterleri ekranların en sevilen çifti olmaya devam ediyor.

Yamaç ve Efsun’un hayran kitlesi o kadar büyük ki çift, sosyal medyada da paylaşım rekorları kırıyor. İzleyici Yamaç ve Efsun’dan ayrılmak istemiyor.

Ancak belki de çiftin hayranlarını büyük bir sürpriz bekliyor. Zira sürprizin ateşini yakan isim Aras Bulut İynemli oldu. Genç oyuncu Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla hayranlarında büyük bir heyecan yarattı.

Aras Bulut İynemli, hesabından yaptığı paylaşımda “Bu hafta #AdaMasalı dizisi başrol oyuncuları yer alıyor acaba haftaya da #Çukur’umuzun ikilisini mi alsanız diziye ? Diziden Aras Bulut İynemli ve Damla Sönmez de geçmeli bence”

Bildiğiniz üzere her bölümünde farklı ünlü oyuncuları konuk oyuncu olarak alan Menajerimi Ara dizisi en son, Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Bir Ada Masalı dizisinin başrol oyuncuları Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’u konuk etmişti. Böylece yeni dizinin reklamı yapılmıştı.

Aras Bulut İynemli, izleyicilerine bir sürprizin ipucunu mu verdi yoksa Menajerimi Ara dizisi yapımcılarına bir mesaj mı iletmek istedi emin değiliz ama ateş olmayan yerden duman çıkmayacağını biliyoruz.

Eğer bu öneri gerçek çıkarsa Yamaç ve Efsun hayranlarının çok mutlu olacağı kesin.