Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’den iki dizi peş peşe final yapıyor

Fox TV’den iki dizi peş peşe final yapıyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Diziler arasında performansları düşenler veya çeşitli nedenlerle finale gelenler bir bir bitiyor. Bu yapımlardan ikisi daha ekrana veda ediyor. Bu hafta Fox TV ekranını iki yapım daha terk edecek.

Masumiyet isimli yeni başlayan Fox TV projesine veda vakti geldi. Yüksek bütçeli bir yapım ve güçlü bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Hikayesi de dikkat çeken Masumiyet, ne yazık ki 13. bölümü ile birlikte bu akşam son kez ekrandaki yerini alacak. Hülya Avşar, dizinin ekonomik nedenlerden final yaptığını ifade eden sözleriyle de dikkat çekti. Yüksek bütçeli bir yapım olan Masumiyet, yeterli reyting alamayınca zarar yazmaya başladı ve bu da finali beraberinde getirdi. İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü canlandırdıkları karakterlerin duygusunu izleyicileri çok iyi şekilde yansıttı ve ikiliye büyük bir övgü yapıldı.

Fox TV'den iki dizi peş peşe iki dizi final yapıyor 14

Fox TV ekranlarında ikinci sezonu devam eden Mucize Doktor dizisine de veda vakti geldi… Taner Ölmez’in müthiş performans sergilediği Ali Vefa karakteri izleyicileri derinden etkiledi. İkinci sezonda biraz ilgi azalmış olsa da güçlü bir proje izledik. Ancak dizinin sonuna gelindi.

Çünkü Ali Vefa karakteri Taner Ölmez’i fazlasıyla yordu. Oyuncu, bir sezon daha devam edecek gücü de kendisinde bulamadı. Yapımcıdan affını rica eden Taner Ölmez, böylece Mucize Doktor projesinin de ipini çekmiş oldu. Sinem Ünsal, Onur Tuna, Murat Aygen, Hazal Türesan,Zerrin Tekindor ve Serkan Keskin’in de kadrosunda yer aldığı Mucize Doktor dizisine 64. bölümde veda edeceğiz. Yani 27 Mayıs Perşembe akşamı dizi son kez izleyicisi ile buluşacak.

Taner Ölmez, harika bir performansa imza attı ve dizi akıllarda yer edindi. Ali Vefa karakteri de unutulmayacaktır.

Fox TV'den iki dizi peş peşe iki dizi final yapıyor 15