Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi güç kaybediyor!

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi güç kaybediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında perşembe akşamları yayınlanmakta olan Bir Zamanlar Kıbrıs, çok başarılı ve duygusallığın yüksek olduğu bir yapım. İzleyiciler de ilk bölümden itibaren diziye tutuklu kaldı. Serkan Çayoğlu ve Ahmet Kural ikilisi çok iyi performanslar ortaya koydu ve haklı bir övgü aldı.

1964 yılında Kanlı Noel olarak bilinen olayların anlatımı ile başlayan ve Kıbrıs Türk halkına yönelik zulmü ekrana taşıyan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi, güçlü bir prodüksiyona ve hikayeye sahip. TRT1’in son dönemde yaptığı en başarılı yapımlardan birisi olan dizi, izleyicilerden de iyi bir karşılık gördü.

Şimdiye kadar 7 bölümü yayınlanan dizinin düşük gelen reytingleri ise dikkatleri çekti. Son bölümün sonuçları bir izleyici ilgisinde azalmaya işaret ediyordu. Perşembe akşamları Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor ve Camdaki Kız gibi iddialı dizilerle rekabet halindeki TRT1 dizisi yine geniş kitlelere ulaşıyor.

Ancak son gelen reytingler ilgi azalmasının devam ettiğini ve bir düşüş trendi içine girildiğini de anlatıyor. Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin 27 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak olan 8.bölümü heyecanla ve merakla bekleniyor. Hem hikayesi hem de reyting sonuçları ilgi ile takip edilecektir. İşte Kemal ve İnci’nin kavuştuğu 8. bölümden ilk fragman: