Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’un Emir Varol’u Uğur Aslan’ın yeni projesi belli oldu!

Çukur’un Emir Varol’u Uğur Aslan’ın yeni projesi belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nu Aşk 101’den sonra yeniden bir araya getiren Yargı isimli dizi için hazırlıklar sürüyor. Kanal D’de yayınlanacak diziye yeni bir oyuncu daha transfer oldu.

Ay Yapım imzalı yeni dizinin senaryosu Sema Ergenekon tarafından kaleme alınıyor. Dizi geçen sezon Rekabet ismi ile ortaya çıkmış ancak çekilememişti. Şimdi ise proje Yargı ismi ile çekilecek.

Ali Bilgin’in yöneteceği ve Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolleri paylaşacağı dizinin kadrosuna yeni bir oyuncu daha katıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın blogunda belirttiğine göre dizinin ekibine son olarak Uğur Aslan katıldı.

Kuruluş Osman, Siyah Beyaz Aşk, Kara Sevda, Karadayı, Kayıp gibi birçok başarılı yapımda rol alan Aslan’ı son olarak Çukur dizisinde Emir Varol karakteriyle izlemiştik. Aslan Yargı isimli dizide bir polisi canlandıracak.

Çukur'un Emir Varol'u Uğur Aslan'ın yeni projesi belli oldu! 7

Dizide Pınar Deniz, Ceylin Erguvan adlı avukatı, Kaan Urgancıoğlu ise Ilgaz Kaya adlı savcıya hayat verecek.

Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisi Aşk 101 isimli dizide bir araya gelmiş ve hayranlar çok beğenmişti. İkilinin yeniden bir dizide buluşması hem de televizyon için bu yapımın hazırlanıyor olması dizi hayranlarını da çok mutlu etti.

Yargı isimli yeni dizinin çekimlerine ise Ağustos ayında başlanması bekleniyor. Sema Ergenekon’un dizinin hikayesini adliyede yaptığı gözlemlerle oluşturduğu de gelen bilgiler arasında bulunuyor.