Ana sayfa Sosyal Medya DicBar hayranlarından büyük atak! İkiliyi yeni dizide görmek için harekete geçtiler!

DicBar hayranlarından büyük atak! İkiliyi yeni dizide görmek için harekete geçtiler!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranın en renkli, genç ve dinamik dizilerinden Menajerimi Ara, pazar akşamı yayınlanan final bölümüyle ekranlara veda etti. İzleyicilerin daha önce hiç tanık olmadığı yıldızların ve menajerlerin pırıltılı ve entrika dolu hayatını evlere taşıyan dizi çok güzel bir çifti, Dicle ile Barış’ı hayatımıza kattı.

Televizyon dünyasının pırıltılı ama bir o kadar çalkantılı hayatıyla izleyicileri tanıştıran Star TV dizisi Menajerimi Ara her ne kadar reytinglerden hiçbir zaman iyi bir sonuç elde edemese de özellikle genç kitleyi yakaladığından sosyal medyada çok başarılı sonuçlar elde etti.

DicBar hayranlarından büyük atak! İkiliyi yeni dizide görmek için harekete geçtiler! 9

Kötü reytinglerine rağmen düşük bütçesi nedeniyle 45. bölüme kadar gelebilen dizi iki genç oyuncu olan Ahsen Eroğlu ve Denizcan Aktaş tarafından canlandırılan Dicle ve Barış’ın arasındaki aşkla da seyircilerin kalbinde özel bir yer edindi.

DicBar hayranlarından büyük atak! İkiliyi yeni dizide görmek için harekete geçtiler! 10

Dicle ve Barış’ın saf ve tutkulu aşkı, genç oyuncuların başarılı performansıyla birleşince ortaya tadına doyulmaz sahneler çıktı. Menajerimi Ara, sosyal medyada en çok Dicle ve Barış’ın aşkıyla konuşuldu.

Dizi bitti ancak hayranlarının Dicle ve Barış’tan vazgeçmeye hiç niyeti yok. #DicBar hayranları bir süre önce Twitter’da başlattıkları “AhsenDenizCan BluTvYe” paylaşımlarının hızını artırdı. Projenin hedefi Dicle ve Barış’ın aşkını ayrı bir dizi olarak BluTV’de görmek.

DicBar hayranlarından büyük atak! İkiliyi yeni dizide görmek için harekete geçtiler! 11

Ahsen Eroğlu ile Deniz Can Aktaş ikilisinin başarılı performansları, iyi bir enerji yakalamaları ve güçlü uyumları dizinin bu noktaya gelmesinden çok önemli nedenlerden birisi oldu.

Bakalım #DicBar fanları hedefini başarabilecek mi?