Ana sayfa Sosyal Medya Yaprak Dökümü kimbilir kaçıncı kez final yaptı ama yine TT olmayı başardı!

Yaprak Dökümü kimbilir kaçıncı kez final yaptı ama yine TT olmayı başardı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2006-2010 yıllarında Kanal D’de yayınlanan veReşat Nuri Güntekin’in aynı adlı kitabından uyarlanan Yaprak Dökümü’nün gelmiş geçmiş en iyi Türk dizilerinden biri olduğu bir gerçek. İlk yayınının üzerinden 15 yıl geçmesine rağmen ve onlarca kez tekrar yayınlanmasına rağmen dizi hala çok izleniyor. Nitekim dün bir kez daha final yapan Yaprak Dökümü dizisi Twitter’da TT olmayı başardı.

Yönetmenliğini Mesude Erarslan’ın yaptığı dizi, 5 sezon boyunca devam etti ve ekranlara damga vurdu. Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Deniz Çakır, Gökçe Bahadır, Fahriye Evcen, Ahmet Saraçoğlu gibi ünlü isimlerin rol aldığı dizi büyük bir ilgi gördü.

Yaprak Dökümü kimbilir kaçıncı kez final yaptı ama yine TT olmayı başardı! 13

Dizi, izleyicileri o kadar çok etkiledi ki, yıllar sonra bile konuşuldu ve tekrar bölümleri geniş izleyici kitleleri tarafından izlenmeye devam etti. Toplam beş sezon ekranda kalan dizi, 174 bölüm olarak yayınlandı.

Yaprak Dökümü dizisi dün bir kez daha final yaptı. Ve daha önce tekrarlarca kez izlenmesine rağmen izleyici yine gözyaşlarını tutamadı, duygularını Twitter’da paylaştı ve diziyi TT yapmayı başardı.

İzleyicilerden biri “Her defasında ilk kez izliyormuş gibi hüngür hüngür ağlamak ahh Ali Rıza bey ahh Leyla ahh Necla üzdünüz” diye yazdı.

Yaprak Dökümü kimbilir kaçıncı kez final yaptı ama yine TT olmayı başardı! 14

Bir başka izleyici de duygularını “yarın tekrardan baştan başlasa yine başından başlar izlerim. her izlediğimde farklı bir tat alıyorum. keşke diziler eskileri gibi olsa :)” paylaşımıyla dile getirdi.

Yaprak Dökümü kimbilir kaçıncı kez final yaptı ama yine TT olmayı başardı! 15

Bir izleyici ise yaptığı paylaşımla şunları yazdı: “nasıl üzüldüm yine her defasında ağlatıyor. Ahh Ali Rıza Bey ahh. Şu yeni Şevket asla sevemedim seni kaç yıl oldu kaçıncı izleyişim hala sinir oluyorum seni seçen cast’a”

İzleyicilerden bazılarının yorumlarını aşağıda görebilirsiniz.

 

Yaprak Dökümü kimbilir kaçıncı kez final yaptı ama yine TT olmayı başardı! 16 Yaprak Dökümü kimbilir kaçıncı kez final yaptı ama yine TT olmayı başardı! 17 Yaprak Dökümü kimbilir kaçıncı kez final yaptı ama yine TT olmayı başardı! 18 Yaprak Dökümü kimbilir kaçıncı kez final yaptı ama yine TT olmayı başardı! 19