Ana sayfa Sinema Çukur’un Nehir’i Hazal Subaşı setlere geri dönüyor!

Çukur’un Nehir’i Hazal Subaşı setlere geri dönüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin geçen sezon sonunda ekranlara veda eden fenomen dizisi Çukur’da Nehir karakterine hayat veren Hazal Subaşı uzun süredir setlerden uzaktaydı. Ancak güzel haber geldi! Genç oyuncu bu kez bir filmle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

26 yaşındaki oyuncu dizi dünyasına 2016 yılında Adını Sen Koy dizisiyle adım atmıştı. Bu dizide canlandırdığı Zehra karakteriyle büyük bir hayran kitlesi edinen Subaşı, ardından Bir Umut Yeter isimli dizide rol almıştı.

Hemen ardından oyuncu kadrosunda yer aldığı Halka’dan sonra Hazal Subaşı, Türk dizi tarihinin en iyilerinden biri olarak kabul edilen Çukur’da Nehir Bursalı karakterini canlandırdı. Çukur, aynı zamanda Hazal Subaşı’nın kariyerindeki en büyük çıkış oldu.

Çukur’un Nehir’i Hazal Subaşı setlere geri dönüyor! 3

Yetenekli oyuncu Çukur sona erdikten sonra birçok teklif almasına rağmen herhangi bir dizide yer almadı. Uzun süredir setlerden uzak olan Subaşı, Netflix için çekilecek bir filmden gelen teklifi kabul etti. Buna göre Hazal Subaşı, başrolünde Nejat İşler’in yer alacağı Kötü Adamın 10 Günü filminde rol alacak.

Ay Yapım tarafından çekilecek olan ve önetmenliğini Uluç Bayraktar’ın üstlendiği yapım üç ayrı filmden oluşacak.Filmde artık kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan bir avukatın kötü adam olmaya karar vermesini anlatıyor. Filmde Nejat İşler’in yanı sıra Barış Falay, Esra Ronabar, Nur Fettahoğlu, Şenay Gürler, Rıza Kocaoğlu, İlayda Alişan ve Hazal Filiz Küçükköse yer alıyor.

Yazar Mehmet Eroğlu’nun aynı adlı eserinden uyarlanan film serisinin çekimlerine çok yakında başlanacak.