Ana sayfa Sinema ‘Çukur’un ‘Sena’sı Dilan Çiçek Deniz’in Rusya’da çekilecek uluslararası sinema filmi için adı geçiyor!

‘Çukur’un ‘Sena’sı Dilan Çiçek Deniz’in Rusya’da çekilecek uluslararası sinema filmi için adı geçiyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –En son Show TV ekranlarında yayınlanan ‘Alev Alev’ dizisinde ‘Rüya’ karakterini canlandıran Dilan Çiçek Deniz geçtiğimiz günlerde Taşkent Film Festivali’ne katılmıştı.

Özellikle ‘Çukur’ dizisindeki ‘Sena’ karakteriyle Özbekistan’da izlenen oyuncu, yoğun bir ilgiyle karşılaştı. Hürriyet Gazetesi’nden Mehmet Üstündağ’ın haberine göre; Festivale Nuri Bilge Ceylan, Ercan Kesal, Nazan Kesal, Erkan Kolçak Köstendil, Oktay Kaynarca gibi ünlü isimlerle katılan Dilan Çiçek Deniz, orada hem Özbekistan hem de Rusya’dan yapımcı ve yönetmenlerle bir araya geldi.

Bugüne kadar yurt dışından birçok teklif alan Deniz, Victoria’s Secret’ın meşhur yılbaşı şovunun seçmelerine davet edilen ilk Türk olmuştu. Cannes’da birçok kez uluslararası projelerle Türkiye’yi temsil eden güzel oyuncu bu kez de Rusların gönlünü fethetti.

'Çukur'un 'Sena'sı Dilan Çiçek Deniz'in Rusya'da çekilecek uluslararası sinema filmi için adı geçiyor! 32

Rus sinemasının önde gelen yönetmenleriyle görüşen Deniz’in Rusya’da çekilecek uluslararası bir sinema filminin görüşmesi için de önümüzdeki günlerde Moskova’ya gideceği öğrenildi.

Öte yandan ünlü oyuncunun festivalde kırmızı halıda yabancı gazetecilere verdiği röportajdaki İngilizcesi tartışılmıştı. Sosyal medyada olay olan İngilizcesi hakkında konuşan Dilan Çiçek Deniz, “Daha uzundu röportaj. İngilizce konuştuğum bölüm kesilmiş. Bazı yerlerde çok garip haberler yapılmış. Ben Amerika’da oyunculuk ve dil eğitimi aldım. Keşke araştırıp haber yapsalarmış bazı arkadaşlar” diyerek sitem etti.