Ana sayfa Sinema Hazal Kaya ve Onur Tuna’lı Benden Ne Olur yakında sinemalarda!

Hazal Kaya ve Onur Tuna’lı Benden Ne Olur yakında sinemalarda!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pandemi dönemi yasaklarının hafiflemesi ve sinemaların açılmasıyla bekleyen filmler de bir bir vizyona girmeye başlıyor. Hazal Kaya ve Onur Tuna’yı bir araya getiren ve çekimleri uzun süre önce tamamlanan Benden Ne Olur filmi de çok yakında izleyicilerle buluşacak.

Med Yapım tarafından çekilen Benden Ne Olur isimli film geçtiğimiz sene çekilmişti. Pandemi patlayınca filmin gösterimi birkaç kez ertelenmişti. En son Eylül 2021 olarak açıklanan gösterinin yeniden ertelendiği öğrenilmişti.

Nihayet bugün Med Yapım tarafından yapılan açıklamada Benden Ne Olur’un 26 Kasım’da izleyiciyle buluşacağı açıklandı. Haber, Hazal Kaya ve Onur Tuna hayranları tarafından sevinçle karşılandı.

Hazal Kaya ve Onur Tuna'lı Benden Ne Olur yakında sinemalarda! 7

Murat Şenöy’ün yönettiği filmin başrollerinde Hazal Kaya ve Onur Tuna yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Enis Arıkan, Nur Fettahoğlu ve Selin Şekerci yer alıyor. Aslı Kızmaz’ın aynı adlı kitabından uyarlanan filmin senaryosu ise Murat ve Emrah Kaman’a ait.

Benden Ne Olur, kendini ararken kendini kaybeden Sertab Bal’ın hikayesini ele alıyor. “Normal kadınların da hayatı kitap olacak kadar eğlenceli ve ilgi çekici olabilir” cümlesinin kanıtı olan Sertab Bal; her kadının ve hatta belki herkesin, hayatını izlerken kendinden bir şeyler bulabileceği bir karakter. 28 yaşına gelmiş fakat hayatında, tüm çevresinden beklenen “düzenli” hayatı olduramamış Sertab, istediği şeyler hakkında sürekli fikri değişen, kalıplara uymayan, kimlik arayışında genç bir kadındır.

Ablası Harika’nın harika evini yakması ile evsiz ve parasız kalan Sertab, Harika’nın ‘’senden hiçbir şey olmaz Sertab’’ demesiyle büyük bir kırılma yaşar ve “benden ne olur” herkese göstereceğim diye kendisine söz verip, savrulan hayatında tutunmaya karar verir. Sertab’ın aşk, kalp kırıklığı, başarı ve başarısızlık dolu macerasını bu aldığı karar başlatır.