Ana sayfa Sosyal Medya Çukur’un ‘Vartolu’su Erkan Kolçak Köstendil’den şaşırtan karar!

Çukur’un ‘Vartolu’su Erkan Kolçak Köstendil’den şaşırtan karar!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin fenomen dizisi ‘Çukur’ da canlandırdığı ‘Vartolu’ karakteriyle milyonların gönlünde taht kuran Erkan Kolçak Köstendil, dizinin sona ermesiyle birlikte Hollanda’ya taşınmıştı.

Oyuncu Hollanda’da bir hayalini gerçekleştirme fırsatı yakaladı. Daha önce Bursaspor altyapısında kalecilik yapan ve hep kaleci olmak istediğini belirten ünlü oyuncu, bu hayalini gerçekleştirdi. Köstendil, Hollanda Amatör Ligi takımlarından Amsterdam Gençlerbirliği’ne transfer oldu.

Çukur’un ‘Vartolu’su Erkan Kolçak Köstendil’den şaşırtan karar; Oyuncu futbola geri döndü!.. 4

İmzayı atan Köstendil, takımla antrenmanlara başlarken, transferde emeği geçenlere de instagram hesabından yaptığı paylaşımla teşekkür etti.  Ünlü oyuncu paylaşımında; “Yeni takım, yeni ev, yeni aile… Amsterdam Gençlerbirliği transferi için başkan Orhan Aslan’a, Nevin Pala’ya, hocamız İmdat Ilguy’a ve menajer Onur Çelik’e teşekkürler…” ifadelerini kullandı.

Çukur’un ‘Vartolu’su Erkan Kolçak Köstendil’den şaşırtan karar; Oyuncu futbola geri döndü!.. 5

2018 yılında kendisi gibi oyuncu olan Cansu Tosun ile evlenen Erkan Kolçak Köstendil’in Marsel adında bir erkek çocuğu var. Ünlü oyuncunun pek çok hayranı instagram paylaşımının altına ‘Başarılar’ temennisinde bulundu.

Çukur’un ‘Vartolu’su Erkan Kolçak Köstendil’den şaşırtan karar; Oyuncu futbola geri döndü!.. 6