Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi yine gönülleri fethetti!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi yine gönülleri fethetti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan ‘Sen Çal Kapımı’ dizisindeki rol arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşen Kerem Bürsin ve Hande Erçel ikilisi son zamanların en gözde çifti.

Attıkları her adım haber olan ünlü çift, şarkıcı Alişan’a yaptıkları jest ile yeniden gündeme geldi. Kerem Bürsin ve Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde kardeşini kaybeden şarkıcı Alişan’a büyük bir jest yaparak hem Alişan hayranlarının hem de kendi hayranlarının gönüllerini bir kez daha fethettiler.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi yine gönülleri fethetti! 10

Kardeşi Selçuk Tektaş’ı geçtiğimiz günlerde kaybeden ünlü şarkıcıya büyük moral olan hareket sosyal medyanın da gündemindeydi. Posta Gazetesi’nin haberine göre;  Kardeşinin vefatından sonra yeğenlerini yalnız bırakmayan Alişan, yeğenlerinin en büyük isteğini de ünlü çift vasıtasıyla yerine getirdi.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi yine gönülleri fethetti! 11

Kerem Bürsin ve Hande Erçel hayranı olan ve ünlü çiftle tanışmayı isteyen Alişan’ın yeğenleri, Bürsin ve Erçel ile tanışarak, çok sevdikleri bu çiftle uzun süre vakit geçirdiler. Çiftin bu davranışı, zor günler geçiren Alişan’ı da oldukça mutlu etti.