Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri ‘Çukur’un yıldızı Aras Bulut İynemli minik hayranlarıyla buluştu!

‘Çukur’un yıldızı Aras Bulut İynemli minik hayranlarıyla buluştu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Show TV’nin fenomen dizisi Çukur’daki ‘Yamaç Koçovalı’ karakteriyle hafızalara kazınan ve hayran kitlesini artıran yetenekli oyuncu Aras Bulut İynemli, yüzü olduğu markanın sosyal sorumluluk projesi kapsamında minik hayranlarıyla buluştu.

Türkiye Vodafone Vakfı ve Habitat Derneği’nce yürütülen ‘Yarını Kodlayanlar Projesi’ kapsamında kırsal bölgelerdeki öğrencilerin teknolojiye erişmesi amacıyla hazırlanan ‘ teknoloji sınıfı’ Kocaeli’nin Derince ilçesinde İshakçılar Ortaokulu’nda açıldı.  Aras Bulut İynemli de açılışta hazır bulundu.

'Çukur’un yıldızı Aras Bulut İynemli minik hayranlarıyla buluştu! 9

Karşılarında ünlü oyuncuyu gören çocuklar büyük mutluluk yaşadı. Öğrencilerle yakından ilgilenen İynemli, onlarla bol bol fotoğraf çektirdi. Bu anları instagram hesabından da paylaşan oyuncu, “Onların heyecanını görmek, hissetmek mutluluk vericiydi” açıklamasını yaptı.

blank

Proje kapsamında, teknoloji sınıflarında projeksiyon cihazı, 3D kalem, bilgisayar, 3D yazıcı, eğitim ve STEM kitleri, Zoom iletişim ve etkinlik araçları yer alıyor. Projenin Ekim ayı sonuna kadar Türkiye’nin çeşitli illerinde toplam 30 okula ulaşılması hedefleniyor. Ayrıca 1 yılda 60 öğretmen ile çevre ve köyler dahil olmak üzere toplam 6 bin çocuğa kodlama başta olmak üzere çeşitli teknoloji eğitimleri verilecek.

Proje kapsamında ayrıca, öğrenci velilerine yönelik düzenlenecek özel buluşma ve eğitimlerle de yaklaşık 2 bin 500 veliye ulaşılması da hedefler arasında.