Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Akyürek’in yeni dizisi Kaçış’ın yayınlanacağı kanal belli oldu!

Engin Akyürek’in yeni dizisi Kaçış’ın yayınlanacağı kanal belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların en sevilen erkek oyuncularından biri olan Engin Akyürek, Sefirin Kızı dizisiyle bozduğu uzun sessizliğinin ardından projeleri arka arkaya sıralıyor. Akyürek, Yolun Açık Olsun isimli filmin ardından Kaçış isimli dizinin çekimlerine başladı. Akyürek’in yeni dizisinin yayınlanacağı kanal da belli oldu.

Projelerini seçerken titizliğiyle bilinen ve 2004 yılında Türkiye’nin Yıldızları dizisinde birinci olduktan sonra 17 yılda sadece yedi dizide rol alan Engin Akyürek son aylarda çalışmalarına hız kazandırdı. Akyürek, 2017 yılında rol aldığ Ölene Kadar isimli diziden iki yıl sonra Sefirin Kızı dizisiyle ekrana dönmüştü.

Yakışıklı oyuncu Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisinin sona ermesinden kısa süre sonra Netflix için çekilen Yolun Açık Olsun isimli filmde rol aldı. Engin Akyürek, çekimleri yaz boyu devam eden filmde başrolü genç oyuncu Tolga Sarıtaş’la paylaştı.

Engin Akyürek'in yeni dizisi Kaçış'ın yayınlanacağı kanal belli oldu! 4

Akyürek, Yolun Açık Olsun filminin çekimlerinin tamamlanmasından kısa süre sonra ise bir dizi projesine başladı. Kaçış isimli dizinin hikayesi Engin Akyürek’e ait. O3 Medya ile Same film tarafından hazırlıkları yapılan Kaçış isimli dizi sekiz bölümden oluşacak.

Senaristliğini Ali Doğançay, yönetmenliğini ise Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği dizinin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak. Engin Akyürek dizide Mehmet isimli bir karakteri canlandıracak. Dizinin diğer oyuncuları ve konusuyla ilgili bir açıklama ise henüz yapılmadı.

Dizinin yayınlanacağı kanal da bir türlü açıklanmamıştı. Ancak kanal bugün belli oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Kaçış dizisi Türkiye pazarına girmeye hazırlanan dijital kanal Disney Plus’ta yayınlanacak. Dizi, kanalın ilk yerli dizilerinden biri olacak. Altuntaş haberinde dizinin Gaziantep ve Güneydoğu Anadolu’da çekileceğini de belirtti.