Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk 101’in ikinci sezonunda çok büyük bir sürpriz var! Görenler çok şaşıracak!

Aşk 101’in ikinci sezonunda çok büyük bir sürpriz var! Görenler çok şaşıracak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk sezonuyla büyük ilgi gören Aşk 101 dizisinin ikinci sezonu bugün Netflix’te yayınlanmaya başladı. Uzun bir aradan sonra yeniden hayranlarının karşısına çıkan dizinin ikinci sezonunda çok büyük bir sürpriz izleyicileri bekliyor.

1990’lı yıllarda yaşayan bir grup lise öğrencisinin aşk, aile ve okul ilişkilerini anlatan Aşk 101 dizisi genç oyuncu kadrosuyla dikkat çekmişti. Dizinin Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Selahattin Paşalı, İpek Yazıcı, Ece Yüksel, Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’ndan oluşan iddialı kadrosu ve çarpıcı hikayesi izleyenleri kısa sürede ekrana kitlemeyi başarmıştı.

Aşk 101’in bu başarısının ardından ikinci sezonunun çekilmesine karar verildi. İkinci sezonun çekimleri yaklaşık bir sene önce sona erdi. Yayınlanması ise ancak bugünü buldu. Genç oyuncuları, etkileyici hikayesi ve güzel müzikleri izleyiciyi içine çeken dizi bugün Netflix’te gösterime girdi.

Ay Yapım tarafından çekilen ve senaryosu Meriç Acemi’ye ait Aşk 101’in ikinci sezonunda izleyiciyi büyük bir sürpriz de bekliyor. Dizinin ikinci sezonunda sürpriz bir isim rol alıyor.

Aşk 101'in ikinci sezonunda çok büyük bir sürpriz var! Görenler çok şaşıracak! 7

Sürpriz isim Uraz Kaygılaroğlu… Cem Yılmaz’ın Netflix için çektiği Erşan Kuneri’de rol aldıktan sonra yine Ay Yapım’ın Show TV’de yayınlanacak Üç Kuruş isimli dizisinde başrolde yer alan oyuncu küçük bir sürpriz yapıp Aşk 101’de de rol aldı. Kaygılaroğlu, Aşk 101 dizisinin ikinci sezonunda Sinan’ın büyümüş halini canlandırdı.

1998 yılında geçen ve günümüze uzanan Aşk 101, sisteme direnirken bir yandan da yetişkin dünyasına adım atmaya hazırlanan bir grup asi gencin hikayesini konu alıyor. İlk sezonda lise öğrencisiyken izlediğimiz genç oyuncular ikinci sezonda daha büyümüş halde karşımıza çıkıyor.