Ana sayfa Sosyal Medya Damla Sönmez ve Murat Yıldırım hayranlarının Aziz heyecanı zirve yaptı!

Damla Sönmez ve Murat Yıldırım hayranlarının Aziz heyecanı zirve yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yeni sezonun en iddialı dizilerinden birisi olan Aziz yakında başlayacak. Kanal tarafından diziyle ilgili hem görseller hem de fragmanlar paylaşılmaya devam ediyor. Ancak henüz yayın tarihi konusunda bir bilgi yok.

Murat Yıldırım ve Damla Sönmez ikilisini başrolde buluşturan Aziz dizisinin ekibi yoğun ve titiz bir çalışma yürütüyor. 1930’lı yıllarda geçen hikaye, Hatay’ın Türkiye Cumhuriyeti’ne katılmasının hemen öncesindeki dönemi anlatacak.

Murat Yıldırım en son Ramo dizisinde yer almış ve büyük bir başarı kazanmıştı. Damla Sönmez ise Çukur dizisinde yine etkili performansı ile göz doldurmuştu. İki ünlü oyuncu şimdi de yeni sezonun en iddialı yapımlarından birisinin başarısı için buluştu.

Damla Sönmez ve Murat Yıldırım hayranlarının Aziz heyecanı zirve yaptı! 8

Aziz dizisinin ekibinin ne kadar titiz ve dikkatli çalıştığını da setin perde arkasından paylaşılan video ile anlamak mümkün.

Fırat Tanış, Ahmet Mümtaz Taylan, Güven Murat Akpınar, Simay Barlas gibi oyuncuların da kadrosunda yer aldığı dizi Fransız işgali altındaki Antakya’da geçecek… Çekimleri yine Antakya’da devam eden diziyi milyonlarca izleyici heyecanla bekliyor.

Damla Sönmez ve Murat Yıldırım hayranlarının Aziz heyecanı zirve yaptı! 9

Özellikle de Murat Yıldırım ve Damla Sönmez hayranları setten gelen görüntüler ile daha da çok heyecan yaptı. Dizinin hem kostümleri hem aksesuarları hem de oluşturulan atmosfer çok etkileyici gözüküyor.