Ana sayfa Sosyal Medya Fırat Doğruloğlu, Fox TV’nin Elkızı dizisi heyecanı yaşıyor!

Fırat Doğruloğlu, Fox TV’nin Elkızı dizisi heyecanı yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1974 yılında İskenderun’da dünyaya gelen Fırat Doğruloğlu, uzun yıllardır dizi ve sinema sektöründe birçok projede yer alan etkili isimlerden birisi. Oyuncu en son Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizide Tarık karakteri ile kısa süre tv8 ekranında izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

Yeni sezonda Fox TV ekranında yayınlanacak olan Elkızı isimli dizinin kadrosuna katılan oyuncu, ekip arkadaşları ile birlikte Muğla’da bulunuyor. Ezo isimli karakterin küçük yaştan itibaren kendi başına hayat ile mücadelesini ve yaşadığı zorlukları anlatan Elkızı dizisi 23 Ekim Cumartesi akşamı ilk bölümü ile başlayacak.

Dizide Selçuk karakteri ile izleyeceğimiz oyuncu hem NTC Yapım hem de yönetmen Feride Kaytan ile aynı proje için işbirliği yapmaktan son derece memnun olduğunu söyledi.

Heyecanını da yansıtan Fırat Doğruloğlu, şöyle konuştu: “Projeyle ilgili çok heyecanlıyım. İyi de hissediyorum kendimi. Çok güzel bir kadro oluşturulmuş. Senaryo çok iyi, kanal çok iyi, her şey çok güzel. Ben de çok heyecanlıyım ve her şeyin çok güzel olacağını düşünüyorum.”

Yayınlanan fragmanları ile dikkatleri üzerine çeken Elkızı dizisinde önemli bir oyuncu kadrosu bir araya geldi. Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz başrolleri paylaşıyor. Ayrıca kadroda; Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Fırat Doğruloğlu ve Macit Koper gibi tecrübeli isimler yer alıyor.