Ana sayfa Sosyal Medya İlayda Alişan son yıllarda yıldızını performansıyla parlattı!

İlayda Alişan son yıllarda yıldızını performansıyla parlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelen İlayda Alişan 25 yaşında ve kısa sürede ünlü olmayı başaran oyuncular arasında bulunuyor. 2011 yılında başladığı oyunculuk kariyerinde önemli projelerde yer alan İlayda Alişan, son dönemde adeta yıldızını parlattı.

Bir Çocuk Sevdim dizisi ile setlere çocuk oyuncu olarak giriş yapan İlayda Alişan, ergenlik dönemini de dizi setlerinde geçirdi. Benim Adım Gültepe, Bana Sevmeyi Anlat, Rüya gibi yapımlarda rol alan oyuncu, son 3 yılda ise büyük bir çıkışa imzasını attı.

Çukur dizisindeki Akşın karakteri ile kariyerinin en başarılı dönemini yaşayan oyuncu; Hakan Muhafız, Şampiyon, Terapist ve Masumiyet dizilerinde ise tecrübelerini artırma fırsatı buldu.

En son Kırmızı Oda dizisine konuk oyuncu olarak katılan İlayda Alişan yoğun şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Arkadaşları ile eğlence düzenleyen ve kameralar tarafından görüntülenen oyuncu, hem dizi hem de sinema çekimlerinin sürdüğünü belirtti.

İlayda Alişan, Masumiyet dizisinde partner olduğu Serkay Tütüncü ile de kısa süren bir aşk yaşamıştı. Oyuncu ayrılığı doğrularken özel hayatı hakkında konuşmak istemiyor.

İlayda Alişan, “Kırmızı Oda çok güzel gidiyor, çalışıyoruz” diye konuştu.