Ana sayfa Sosyal Medya Damla Sönmez’in botoks yaptırmak için geçerli bir nedeni var!

Damla Sönmez’in botoks yaptırmak için geçerli bir nedeni var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Damla Sönmez, geçen sezon Çukur dizisinde yer aldıktan sonra yeni sezonda bu sefer hayranlarının karşısına Aziz dizisiyle çıktı. Oyuncu, Show TV ekranında cuma akşamları Dilruba isimli karaktere hayat veriyor.

Damla Sönmez, başrolde yer aldığı arkadaşları Murat Yıldırım ve Simay Barlas ile birlikte, Show TV’de sohbet programına katıldı. Konu botokstan açılınca Damla Sönmez, oyuncunun mimik yapmasının önemine işaret etti.

Oyuncu, kendisinin de botoks yaptırmak zorunda kaldığını ve bunu sağlığı için yaptığını ifade etti. Oyuncu, dişlerini sıktığı için Masseter Botoksu yaptırdığını ilk kez açıkladı. Çenenin her iki yayında simetrik olarak bulunan ve çiğnemeden sorumlu kaslara botoks yaptıran oyuncu, bu işlem nedeniyle yüz ifadesinden bir şey kaybetmiyor.

Bir oyuncunun yüz kaslarını hareket ettiremiyor ise botoks yaptırmasının anlamsız olduğunu dile getiren Damla Sönmez, şu sözleri ile bu konudaki durumunu anlattı:

“Ben mesela Masseter Botoksu yaptırıyorum. Diş sıkıyorum çünkü. Sağlık açısından yaptırıyorum. Ben karşı da değilim. İnsanlar mutluysa o şekilde, çok şey değiştirebiliyor çünkü. İnsanın aynada gördüğü şeyle mutlu olması. Ama eğer ifade yaratamıyorsanız yüzünüzle o zaman oyuncu için tabii ki öyle bir şey söz konusu olmamalı.”