Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin muazzam reyting başarısı!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin muazzam reyting başarısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezon başladığından bu yana Fox TV için en iyi yeni dizi olarak öne çıkan Evlilik Hakkında Her Şey’de işler yolunda gidiyor. Dizinin reytinglerindeki yükseliş de büyük dikkat çekiyor.

Yeni sezonda birçok dizisinde sorunlar yaşayan Fox TV, Yasak Elma’dan sonra en iyi yapımı olarak Evlilik Hakkında Her Şey’in gidişatından çok memnun. Dizinin 30 Kasım akşamı yayınlanan 11. yeni bölümü AB kategorisinde bugüne kadar elde ettiği en iyi oranlara çıkarak birinciliği kazandı.

Masumlar Apartmanı dizisinin aylardır devam eden üstünlüğünü kırarak birinci olan Fox TV dizisi için bu büyük bir başarı olarak kayıtlara geçti.

Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Gökçe Eyüboğlu, Sumru Yavrucuk, Tülin Ece ve Yiğit Kirazcı’nın başrollerinde yer aldığı dizide boşanmaların iç yüzü ve evliliklerde yaşanan önemli sorunlar güçlü bir hikaye kurgusu ile anlatılıyor.

The Split isimli İngiliz dizisinden uyarlanan Evlilik Hakkında Her Şey, 11 bölümü ile birlikte ne kadar iyi bir yolda olduğunu bir kez de reytinglerle ispatladı.

AB grubunda gelen birincilik ekibe moral oldu. Tüm kişilerde dizi beşinci olurken, bu kategoride de Masumlar Apartmanı’nın önünde yer alması dikkat çekiciydi. ABC1’de ise dizinin dördüncü olduğunu görüyoruz.

Hem hikayesi hem oyuncu performansları hem de reytingleri ile Evlilik Hakkında Her Şey sezonun en başarılı yapımları arasında bulunuyor.