Ana sayfa Dizi Haberleri Damla Sönmez’li Saygı çekimlere başladı! Güzel oyuncu setten ilk pozunu paylaştı!

Damla Sönmez’li Saygı çekimlere başladı! Güzel oyuncu setten ilk pozunu paylaştı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güllerin Savaşı dizisinde canlandırdığı Gülru karakteriyle parlayan, Show TV’nin efsane dizisi Çukur’da hayat verdiği Efsun’la gönüllere taht kuran Damla Sönmez hayranlarını üzmedi. Çukur sona erdikten hemen sonra ekranlara geri dönen Sönmez, hayranlarıyla yeniden buluşuyor.

Çukur sona erdikten hemen sonra BluTV dizisi Saygı’nın kadrosuna dahil olan Damla Sönmez, çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Damla Sönmez, çekimleri başlayan Saygı dizisinin setinden ilk fotoğrafını paylaştı. Fotoğraf Damla Sönmez’in dizideki görünümüyle de ipucu verdi.

Damla Sönmez'li Saygı çekimlere başladı! Güzel oyuncu setten ilk pozunu paylaştı! 7

Saygı dizisinin ikinci sezon çekimlerinin sekiz hafta sürmesi planlanıyor. Dizinin ikinci sezonunda yönetmen koltuğunda farklı bir isim de var. Daha önce Sen Çal Kapımı dizisini yöneten Ender Mıhlar bu kez Saygı’nın yönetmen koltuğuna oturuyor.

Nejat İşler, Boran Kuzum, Miray Daner, Sarp Akkaya, Damla Sönmez ve Erkan Can’a Muhammet Uzuner ile Dost Elver’in eşlik ettiği Inter Medya imzalı ‘Saygı: Bir Ercüment Çözer’in senaryosu Ercan Mehmet Erdem imzası taşıyor.

Behzat Ç dizisinde yer alan Ercüment Çözer, toplumdaki sorunları kendi yoluyla düzeltmeye çalışan, şiddeti bu sorunları çözmenin aracı olarak gören sıra dışı bir karakter. kullanan, kimsenin onaylamayacağı tarzda biri adam.

İkinci sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanan Saygı dizisinin kadrosuna, Damla Sönmez’le birlikte Çukur’daki rol arkadaşı Sarp Akkaya da katıldı.