Ana sayfa Sosyal Medya Tatil bitiyor, Demet Özdemir için yeni bir dönem başlıyor!

Tatil bitiyor, Demet Özdemir için yeni bir dönem başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizinin çekimlerinin bitmesinden sonra 1,5 ay kadar dinlenme fırsatı buldu. Bu fırsatı tatil yaparak değerlendiren oyuncu, sevgilisi Oğuzhan Koç ve arkadaşları ile bolca eğlendi.

Demet Özdemir, Türkiye’nin farklı turizm beldelerinde keyifli tatiller geçirdi. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da hayranlarını güzelliği ile mest etti. Oyuncu için artık dinlenme dönemi bitiyor. 30 Haziran itibariyle Aşk Taktikleri isimli sinema filminin çekimlerine başlanacak. Ekip ön hazırlıkları yaptı ve tüm oyuncuların bir araya gelmesi bekleniyor.

Tatil bitiyor, Demet Özdemir için yeni bir dönem başlıyor! 10

Şükrü Özyıldız ile başrolde yer alan Demet Özdemir, Netflix’te yayınlanacak olan bu sinema filmi ile birlikte yeniden romantik komedi hikayesinde yerini alacak. Aslı karakterini canlandıracak olan oyuncunun rol arkadaşları arasında; Hande Yılmaz, Doğukan Polat, Deniz Baydar, Özgür Ozan, Yasemin Yazıcı ve Atakan Çelik de bulunuyor.

Demet, birlikte rol alacağı isimlerle de buluştu ve fotoğraflarını da sosyal medyada yayınladı. Bu isimlerden birisi de genç oyuncu Hande Yılmaz oldu.

Tatil bitiyor, Demet Özdemir için yeni bir dönem başlıyor! 11

Filmin hikayesini yazan Pelin Karamehmetoğlu ile birlikte poz da veren Demet Özdemir, yeni projesi için çok heyecanlı. “Herkes hazır mı?” diye paylaşım yapan Demet, sete çıkmak için çok istekli görünüyor.

Tatil bitiyor, Demet Özdemir için yeni bir dönem başlıyor! 12

Demet Özdemir hayranları, yeni projesi için de sosyal medyada destek kampanyası başlattı. Aşk Taktikleri isimli hashtag çalışması da kısa sürede binlerce kişinin katılımı ile büyüdü ve Türkiye gündemine girdi.

Tatil bitiyor, Demet Özdemir için yeni bir dönem başlıyor! 13