Ana sayfa Sosyal Medya Yılın en kötü harcanan dizilerinden biri Maraşlı oldu! Final kararı alanlara söylenecek söz yok!

Yılın en kötü harcanan dizilerinden biri Maraşlı oldu! Final kararı alanlara söylenecek söz yok!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Maraşlı, bu sezonun en sevilen dizilerinden biriydi. Başrollerindeki Alina Boz ve Burak Deniz canlandırdıkları karakterler birbirlerine çok aykırı olmasına rağmen müthiş bir uyum yakalamış, izleyiciyi de bir masalın içine almıştı. Ancak Maraşlı, bu sezonun aynı zamanda en şanssız dizisi oldu.

Özellikle son zamanlarda reytinglerde ilk sıralara yükselmesi, sosyal medya paylaşımlarında çok iyi geri dönüşler almasına rağmen dizinin final kararı kesinleşti. Kanal ve yapım şirketinin yöneticilerinin bu kararının arkasında yatan sebep ise bir türlü anlaşılamadı. Ve bu durum Maraşlı’yı sezonun en kötü harcanan dizilerinden biri olmasına sebep oldu.

Yılın en kötü harcanan dizilerinden biri Maraşlı oldu! Final kararı alanlara söylenecek söz yok! 16

Final kararına tepki çok fazla. Kimse bir türlü anlam veremiyor ve çok sevdikleri dizi gözlerinin önünde yok olduğu için çok üzülüyor.

Aslında Maraşlı dizisiyle ilgili tartışma çok uzun zamandır sürüyor. Maraşlı’nın izleyicileri, yapım şirketinin diziyle ilgili hiç doğru dürüst tanıtım yapmamasına çok uzun zamandır dikkat çekiyor ve tepki gösteriyordu. Sürekli eleştirilmesine rağmen yapım şirketinden hiçbir açıklama yapılmaması ve dizinin tanıtımına önem vermemeye devam etmesi son derece ilginç bir durumdu.

İzleyicinin tüm tepkisine rağmen Maraşlı dizisinin ipi çekildi ve final kararının kesin olduğu açıklandı.

Twitter’da, bağımsız televizyon yorumcusu Deniz Tural’ın, Maraşlı’nın final kararıyla ilgili yaptığı paylaşım dikkat çekici. Tural, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda yazdığı “Maraşlı yılın en kötü harcanan dizisi olarak tarihe geçecek. Reytingleri kötü olmadığı halde, yapım şirketinin diziyi kurtarmak adına herhangi bir hamlesi de yok. Ne diyebilirim ki güzel işleri böylesine sömüren ve yok eden kafalardan bana artık gına geldi. Yazık gerçekten.” sözleriyle durumun ne kadar üzücü olduğuna dikkat çekti.

Yılın en kötü harcanan dizilerinden biri Maraşlı oldu! Final kararı alanlara söylenecek söz yok! 17

Başka bir izleyicinin yorumu da son derece ilginçti. Dizinin 10. bölümünden itibaren final kararının söylenmeye başladığına dikkat çeken izleyici “İlk 10 bölümden sonraki her ay bu haberler çıkmaya başladı zaten ama hiç birinde yapımdan asla bir yalanlama gelmedi,final haberini vermeye bile daha yeni tenezzül ettiler gerçekten çok yazık oldu çok.” diye yazdı.

Yılın en kötü harcanan dizilerinden biri Maraşlı oldu! Final kararı alanlara söylenecek söz yok! 18

Bir izleyici ise reytingleri iyi giden bir diziyi doğru dürüst bir açıklama yapmadan bitirmenin seyirciye büyük haksızlık olduğuna dikkat çekti ve “Güzelim hikayeyi tek kalemde harcadılar akıllarına ilk Maraşlı geldi harcamak için. Hem hikaye hem oyuncuların emekleri,sevgisi sahiplenmesi hem bizlerin sevgisi harcandı… seyirciye zerre saygıları yok. Güvendikleri dizileri göreceğiz yakında.” diye yazdı.

Yılın en kötü harcanan dizilerinden biri Maraşlı oldu! Final kararı alanlara söylenecek söz yok! 19

İzleyicilerin yorumlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Yılın en kötü harcanan dizilerinden biri Maraşlı oldu! Final kararı alanlara söylenecek söz yok! 20 Yılın en kötü harcanan dizilerinden biri Maraşlı oldu! Final kararı alanlara söylenecek söz yok! 21 Yılın en kötü harcanan dizilerinden biri Maraşlı oldu! Final kararı alanlara söylenecek söz yok! 22