Ana sayfa Dizi Haberleri Değişim sert oldu, Barbaroslar dizisine tam 9 oyuncu katıldı!

Değişim sert oldu, Barbaroslar dizisine tam 9 oyuncu katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli TRT1 dizisi perşembe akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Hazırlıkları 1 yıl öncesinden başlayan ve büyük emekler harcanan dizi perşembe rekabetinde birincilikten artık uzaklaştı. İkincilik için mücadele veren Barbaroslar dizisinin hikayesine yönelik bazı değişiklikler dikkatleri çekiyor.

Oyuncu kadrosunda da önemli düzenlemeler yapıldı. Gülcan Arslan ve Melis Babadağ’ın ayrılmalarının ardından diziye Cemre Gümeli Meryem rolü ile katıldı. Bu oyuncunun yanı sıra ekibe tam 8 oyuncu daha katılarak hikayenin farklılaşması yönünde güçlü bir adım atıldı.

Senaristleri değiştirilen, yönetmen koltuğuna da Berat Özdoğan’ın oturması ile birlikte büyük bir yenilenme yaşayan dizinin reytingleri de iyi gelmeye başladı.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı, Perşembe akşamları Camdaki Kız kadar yüksek reytingler alamıyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin de tüm kişiler kategorisinde geride bıraktığı TRT1’in tarihi dizisi, AB ve ABC1 gruplarında ise ikincilik elde ediyor.

Dizinin biraz kıpırdanma yaşaması durumunda birincilik için belki de şansı olabilir. Ancak Barbaroslar, beklentilerin altında kalan bir yapım oldu. İzleyiciler de ilk bölümlerden sonra diziye yönelik beklentileri tam olarak gerçekleşmediği için ilgi kaybı yaşandı.

Diziye katılan yeni karakterler ile birlikte bu ilgi azalmasının önüne geçilmeye çalışılıyor. İşte son dönemde dizinin kadrosuna katılan 9 oyuncu ve canlandırdıkları karakterler:

Meryem: “Cemre Gümeli”,
Aytek Şayan: “Kılıçoğlu Şahbaz”,
Okan Şenozan: “Karabay”,
Gonca Cilasun: “Hüma”,
Özge Özkaplan: “Şahsanem”,
Burcu Gül Kazbek: “Firuze”,
Kaan Turgut: “Gregor”,
Serkan Ergün: “Burak Reis”,
Dilistan Balcı: “Ayşe”