Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Demet Baltacı Terazi Burcuna, “Sağlığınıza dikkat edin!” mesajı verdi

Demet Baltacı Terazi Burcuna, “Sağlığınıza dikkat edin!” mesajı verdi

tarafından sevda

Ünlü astrolog Demet Baltacı, youtube kanalındaki Astrofoni köşesinde yaptığı haftalık burç yorumları dikkat çekiyor. Özellikle astroloji meraklılarının uyarı ve tavsiyelerini  dikkate aldığı astrolog, Dolunay haftasında olduğumuzu belirterek,  Dolunay’ın Terazi burcuna etkisi ile ilgili şunları söyledi;

Sevgili Teraziler bu hafta Dolunaydan dolayı yoğun ve güçlü enerjiler altındasınız, ev ve yuvaya dair uzun vadeli ciddi hedefler ön plana çıkıyor evlilik, iş yerinde ortaklık gibi uzun vadeli ilişkiler bu hafta gündeminizde olacak.

Duygularınız çok güçlü, tavsiyem; bu dönem rüyalarınıza dikkat edin size önemli işaretler verebilir. Sizin için gelecekte ne gerekli ne gereksiz, günlük rutininizde ne sizin için faydalı, neler yararsız bu konuları  gözden geçirip yaşamınıza bir çeki düzen vermek isteyebileceğiniz bir haftadasınız.

Sağlık konusunda vücudunuz bazı konularda sinyaller veriyorsa önlem almanızda fayda var, gizli sağlık problemleri bu hafta ortaya çıkabilir dikkatli olun. Harcamalarınızı arttırabilirsiniz bu hafta parasal anlamda güzel bir hafta. Hafta sonu hem özel hem de aile ilişkilerinde dengeyi korumakta zorlanacaksınız, biraz çaba göstermeniz gerekebilir. Etrafınızda ki kişiler sizden çok şey bekleyebilir.