Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir dizilere geri dönüyor, yeni projeden ön bilgiler ortaya çıktı!

Demet Özdemir dizilere geri dönüyor, yeni projeden ön bilgiler ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, geçen sezon Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizide dram performansı ile dikkat çekti. Oyuncu dizinin bitmesinin ardından Aşk Taktikleri isimli sinema filminde Şükrü Özyıldız ile başrolde yer aldı.

Demet Özdemir bir süre tatil yapması ve reklam çekimleri dışında son aylarda dinlenmeyi tercih etti. Oyuncu kendisine gelen birçok dizi teklifini de değerlendirme aşamasında bulunuyor.

Oyuncu, bir süre dizilere ara vermek istediğini ama kendisine gelen çok iyi projeler olduğu için onlardan birisinde yer almayı planladığını belirtti.

Demet Özdemir hayranlarının heyecanla beklediği projenin adını açıklamadı ama anlaşmaya doğru ilerlediğini sözleriyle hissettirdi.

Oyuncu, şu sözlerle yakında bir dizi sürprizi yapacağını ilk kez açıkladı: “Okuduğum bir şeyler var. Heyecanlandığım bir şeyler var. Ama imza atmadığım için söylemem doğru olmaz. Biraz ara vermeyi çok düşünmüştüm ama gelen işleri okuduğumda heyecanlandığımda kaçırmak istemediğimi de fark ettim. Belki yakın zamanda bir haber gelebilir size.”

Demet Özdemir, yeni projesinin de televizyon işi olacağını net bir şekilde ifade etti. Ters köşe bir dizi ile geleceğini, içinde dram da olacağını anlatan oyuncu, romantik komedi projesi olmadığını belirtti.
Bu tür projelerin özlemini yaşadığını ve romantik komedide uzun yıllar yer aldığını hatırlatan Demet Özdemir, bu tür projelerde sette enerjisinin çok yüksek olduğunu da ifade etti.