Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Demet Özdemir yeniden setlere dönüş yapıyor!

Ünlü oyuncu Demet Özdemir yeniden setlere dönüş yapıyor!

tarafından ker_def

1992 yılınad dünyaya gelen ve yer aldığı projelerle geniş bir hayran kitlesi tarafından takip edilen Demet Özdemir, son yılların en başarılı Türk oyuncuları arasında bulunuyor. 2013 yılında Sana Bir Sır Vereceğim isimli dizi ile dikkat çeken Demet Özdemir, ardından farklı projelerde önemli deneyimler yaşadı.

Kurt Seyit ve Şura, Çilek Kokusu, No 309, Erkenci Kuş, Doğduğun Ev Kaderindir ve son olarak da Adım Farah isimli televizyon dizilerinde başarıdan başarıya koşan ünlü oyuncu, dijital platformlar için de çeşitli projelerde bulundu.

Aşk Taktikleri isimli romantik komedi hikayesi ile Netflix’te yer alan Demet Özdemir, filmin ilk iki sezonunda çok başarılı bir oyunculuk sergiledi.

Aşk Taktikleri projesinin üçüncüsünün de yolda olduğu ortaya çıktı.

En son Adım Farah dizisiyle 2023 yılında setlerde yer alan ve bir süredir izleyicilerin karşısına çıkmayan Demet Özdemir’in dinlenme dönemi bitiyor.

Aşk Taktikleri 3 filminin çekimlerinin Temmuz ayının başında yapılması planlanıyor. Ünlü oyuncu Demet Özdemir, partneri Şükrü Özyıldız ile bir kez daha setlerde buluşmak için gün saymaya başladı.