Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir hayranları heyecanla bekliyordu, sonunda oldu!

Demet Özdemir hayranları heyecanla bekliyordu, sonunda oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden sonra Demet Özdemir, tatil görüntüleri ile bir süredir magazin gündemini sallıyor. Sevgilisi Oğuzhan Koç ile aşkını bu süreçte daha da derinleştiren oyuncu, arkadaşlarıyla da mutlu anlar yaşadı.

Demet Özdemir’in yoğun geçen son 3 yılın ardından tatilde eğlendiği anlar hayranları tarafından da çok beğenildi. Güzel oyuncu bir süredir beklenen yeni projesi için artık tatili bitirdi. Demet yoğun tempoya başladığını şu sözlerle duyurdu: “Filmimiz için sete başlıyoruz. Tatil programlarımız bitti artık. Oğuzhan da ben de yoğun bir tempoda işbaşı yapıyoruz.”

Demet Özdemir’in hayranları yeniden sete dönmesini bekliyordu. 30 Haziran itibariyle de oyuncu artık kariyerine kaldığı yerden devam ediyor. Demet Özdemir ile Şükrü Özdemir ikilisini başrolde buluşturan yeni proje için çekimler başladı.

Aşk Taktikleri isimli romantik komedi filminin çekimleri başladı. Demet Özdemir dram projesinden sonra yeniden romantik komediye döndü. Emre Kabakuşak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Aşk Taktikleri filmi de çok merak ediliyor. İşte filmin ilk çekim gününden ilk paylaşım:

Demet Özdemir hayranları heyecanla bekliyordu, sonunda oldu! 7