Ana sayfa Dizi Haberleri Destan dizisinde Ebru Şahin’e yeni rol arkadaşı!

Destan dizisinde Ebru Şahin’e yeni rol arkadaşı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonun iddialı projelerinden birisi de Destan dizisi. Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman’dan sonra yine bir Bozdağ Film yapımı olması büyük önem taşıyor… Destan dizisi için ilk anlaşma yapılan isim Ebru Şahin olmuştu.

Hercai dizisinde geçirdiği 3 başarılı ile ile birlikte milyonları kendisine hayran bırakan Ebru Şahin, bir süredir dinleniyor. Yeni sezonda yeni dizisi için güç toplayan Şahin, sevgilisi Cedi Osman ile de mutlu anlar yaşıyor.

9. yüzyılda geçen ve bir han oğlu ile bir fakir genç kızın aşk hikayesini anlatan Destan dizisinde hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Mehmet Bozdağ’ın yapımcısı olduğu dizinin oyuncu kadrosu da merakla bekleniyordu.

Destan dizisinde Ebru Şahin'e yeni rol arkadaşı! 7

Gelen bilgiler yeni isim ile görüşmelere başlandığını gösteriyor. Gazeteci Birsen Altuntaş Kerem Arslanoğlu ile yapımcının görüşme halinde olduğu kulis bilgisini paylaştı. Hay Sultan isimli TRT1 dizisinin de kadrosunda bulunan Kerem Arslanoğlu performansı ile dikkat çeken bir isim.

Ebru Şahin’in yeni rol arkadaşının Kerem Arslanoğlu olup olmayacağı ise önümüzdeki günlerde netleşecek. Destan isimli dizi atv için hazırlanıyor ve hayranlar da merakla gelişmeleri bekliyor.