Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ismi reyting demek, bu da bir başka sorunu tetikliyor!

Demet Özdemir ismi reyting demek, bu da bir başka sorunu tetikliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkenci Kuş dizisiyle  birlikte çok popüler olunca Demet Özdemir, yakından takip edilmeye devam ediyor. Hem hayranları hem de basın oyuncu hakkında her detayı önemsiyor. Demet sürekli gündemde ve her gün hakkında binlerce paylaşım yapılıyor, çok sayıda habere konu ediliyor. Demet Özdemir hakkında o kadar çok haber yapılıyor ki, oyuncu artık birçok konuyu önemsemiyor.

Yer aldığı projelerle son dönemde gündemin ilk sırasına yerleşen oyuncu, Türk basınında çıkan haberlere yine çok şaşırdı. Çünkü hakkında çıkartılan dedikoduya göre dijital para yatırımı yapmış ve büyük de zarara uğramıştı. Basında yer alan bu haberlerden sonra Demet Özdemir’in çok şaşırdığı açıklamasından belli oldu. Oyuncunun artık olur olmaz her konuda haberlere konu olması bir problem olarak dikkat çekiyor.

Bugüne kadar hakkında binlerce haber yapılan oyuncu, dijital para piyasasından zarar ettiği iddiasının doğru olmadığını duyurdu. Malum son zamanda dijital para piyasaları çok fazla gündemde. Bu kadar gündemde olan bir konu ile Demet Özdemir’i birleştirmek reyting getirebilir. Acaba amaçlanan da asparagas bir haber ile böyle bir reyting peşinde koşmak mıdır?

Demet Özdemir’in bu kadar popüler olması hakkında çok farklı haberlerin yapılmasını da tetikliyor. Çünkü, onunla ilgili haberlere okuyucular yoğun ilgi gösteriyor. Reyting elde etmenin bir yolu da Demet hakkında haberler oluşturmak. Bu durumu kullanan ve asparagas olayları da gündeme getirenler de ne yazık ki artıyor.

Oyuncu, “Bu sabah yine fantastik haberlerle uyandık” notuyla haberin gerçek olmadığını sosyal medyadan açıkladı. Sevgilisi Oğuzhan Koç ve arkadaşları ile tatiline devam eden oyuncu, sosyal medya paylaşımları ile de çok konuşuluyor.

Tatilde verdiği hoş pozlarla hayranlarını mest eden oyuncu, güzelliğini de yansıtıyor. Demet Özdemir’in tatil pozları hem basında hem de sosyal medyada sıklıkla paylaşılıyor.Demet Özdemir yakında Aşk Taktikleri isimli film projesi için tatilini bitirecek ve sette çalışmaya başlayacak.