Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir paylaşıyor, Naz Göktan’ın popülerliği patlama yapıyor!

Demet Özdemir paylaşıyor, Naz Göktan’ın popülerliği patlama yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisi bitti ama geriye büyük bir arkadaşlık bıraktı! Dizi ekran ömrünü geçtiğimiz haftalarda tamamlamıştı. Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol ikilisini başrolde buluşturan dizinin son döneminde ise Engin Öztürk devreye girmişti.

Demet Özdemir hayranlarının ünlü oyuncunun dram performansına hayran kaldığı dizinin başarılı geçmesi oyuncu adına da kariyer yükselişi olarak yansıdı. Özdemir, şu sıralar dünyanın farklı ülkelerinde yayınlanan dizileri ile bir hayli popüler konumda. Milyonlarca hayranı bulunan Özdemir, hem iş hem de özel yaşamında en iyi dönemlerinden birisini yaşıyor.

Oğuzhan koç ile aşkıyla gündemden düşmeyen güzel oyuncu, tatil pozlarıyla da sosyal medyayı sallıyor. Demet Özdemir, sevgilisi ve arkadaşları ile birlikte Türkiye’nin farklı bölgelerinde tatil pozlarıyla bir süredir gündemde.

Demet Özdemir paylaşıyor, Naz Göktan'ın popülerliği patlama yapıyor! 9

Ege sahillerini dolaşan ünlü oyuncu son olarak da Alaçatı’da görüldü… Naz Göktan ile çok yakın arkadaş olan Demet Özdemir’e bu dostluk Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin bir mirası oldu.

Dizide Emine karakterine hayat veren Naz Göktan, daha ilk dizisinde dikkat çekmeyi başardı. Genç oyuncu, Demet Özdemir ile dostluğu sayesinde de çok geniş kitleler tarafından tanınmaya başlandı.

Demet Özdemir paylaşıyor, Naz Göktan'ın popülerliği patlama yapıyor! 10

Demet, Naz ile ilgili birçok paylaşımda bulundu. İkilinin dostlukları sosyal medyanın gündeminde ve diziden kalan güzel bir miras olarak nitelendiriliyor.

Naz Göktan ise bu dostluktan büyük kazanım elde ediyor. Hem güzel bir arkadaş buldu hem de Demet Özdemir’in paylaşımları ile Naz Göktan çok daha popüler birisi haline geldi.

Naz Göktan’ın instagram hesabındaki takipçi sayısı da hızla artmaya başladı. Genç oyuncu daha ilk dizisinde kariyeri adına çok önemli bir adım attı ve Demet Özdemir sayesinde de çok geniş kitleler artık onu yakından tanıyor.

Demet Özdemir paylaşıyor, Naz Göktan'ın popülerliği patlama yapıyor! 11