Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, yeni partneri Şükrü Özyıldız ile ilgili bir gerçeği açıkladı!

Demet Özdemir, yeni partneri Şükrü Özyıldız ile ilgili bir gerçeği açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir yeni partneri Şükrü Özyıldız’a mesaj yolladı! Demet Özdemir tatilde dinlendi ve yeni projesi için de moral depoladı. Oyuncu için şimdi yeniden çalışma zamanı.

Demet Özdemir, Aşk Taktikleri filminin provaları için tatilini bitirdi ve yeniden İstanbul’daki evine yerleşti. Özdemir, provalar ve çekimlerden fırsat bulursa ara ara yeniden tatile gidip geleceğini söyledi. Demet, romantik komedi filminin çekimlerinde rahat olmak için ara sıra tatile çıkarak kafasını dinlendirmek istediğini, böyle yaparak kendisini daha iyi hissedeceğini söyledi.

Farklı rollerin özlemini içinde hissetmenin kendisi için çok güzel bir şey olduğunu anlatan oyuncu, bu duyguları yaşamaktan memnun olduğunu söyledi.

Romatik komedi dizisi Erkenci Kuş’tan sonra bir dram dizisinde oynayan Demet, şimdi yeniden romantik komedi projesine hazırlanıyor. Netflix için çekilecek filmdeki partneri Şükrü Özyıldız ile henüz tanışmayan oyuncu, yönetmeni ile birlikte okuma provaları yaptı.

Demet, aynı menajerlik şirketinde yer aldıkları Şükrü Özyıldız’a şu sözlerle mesaj yolladı:

“Biz daha tanışmadık. Okuma provasını biz yönetmenle birebir yaptık. Cast daha yeni tamamlandı. Biraz acele edeceklerdir. Herhalde 15 güne kadar Şükrü ile karşılaşacağız. Zaten aynı menajerlik şirketindeyiz. İsmini çok duyuyordum. Çok da takip ettiğim birisi. Umarım güzel bir enerji yakalarız ve bu da filme yansır.”

Demet Özdemir, yaklaşık 1 ay sürecek olan film çekimlerinden sonra tatiline devam edecek.

Oyuncu şu anda kendisini tamamen yeni projesine verdi. Gelen teklifleri okumadığını söyleyen Demet, kafasını karıştırmak istemiyor.