Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir kariyeri için büyük bir hedef koydu!

Demet Özdemir kariyeri için büyük bir hedef koydu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir kendisine güzel bir kariyer çizdi. Oyuncu farklı rollerde yer alarak kendisini geliştiriyor. Romantik komedilerde çok başarılı olan Demet Özdemir, son dizisinde dram rollerini de başarıyla canlandırabileceğini herkese gösterdi.

Bu durumun Demet Özdemir’i çok mutlu ettiğini ve kendisine güveninin de arttığını biliyor musunuz?
Oyuncu, magazin muhabirleri ile sokak ortasında röportaj yaptı. Tatil sonrası güzel fiziği ve bronzlaşmış teniyle dikkat çeken Demet, kendisine artık daha çok güveniyor.

Oyuncuya bu güveni veren şey ise, birbirinden farklı rollerde oynayabileceğini herkese göstermiş olması. Demet, farklı deneyimler yaşadıkça kendisini geliştiriyor. Röportajda bu konuya değinen oyuncu şöyle konuştu:

“Ben her şeyi yapabilmek istiyorum. Bu demek değil ki, girdiğim her işi muhteşem yapıyorum. Öyle bir şeyle söylemiyorum. Deneyimlemek beni tecrübe sahibi yapıyor. O yüzden çok istedim dram oynamak. Dramı oynarken de bu sefer romantik komediyi çok özledim. Bu hisleri hissetmek istediğim için farklı şeyler oynamak istiyorum. Güzel oluyorsa, seyirci kabul ediyorsa benim için daha büyük bir gurur oluyor.”

Demet Özdemir’in bu sözleri oldukça anlamlı. Oyuncu her türlü rolü deneyimlemek hedefinde. Kariyerinde kendisine sadece belirli bir rolde yer almayı uygun bulmuyor.

Yani sadece romantik komedide oynayıp da bu tür dizilerle öne çıkmak istemiyor.

Demet kariyer yolculuğunda her türlü rolü oynayarak ilerlemek ve her yeni rolden de yeni deneyimler kazanmayı hedefliyor.

Eylül ayında Türkiye’de yeni dizi sezonu açılacak. Demet Özdemir’in bu sözleri, yeni dizi seçiminde farklı roller gelirse tercih edebileceğini de anlatıyor.