Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’den sonra şimdi de Masumlar Apartmanı’nın Gülben’i Merve Dizdar, Kırmızı Oda dizisinde!

Demet Özdemir’den sonra şimdi de Masumlar Apartmanı’nın Gülben’i Merve Dizdar, Kırmızı Oda dizisinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırmızı Oda dizisi ile ilk etkileşim kuran yapım Doğduğun Ev Kaderindir dizisi olmuştu. Gülseren Budayıcıoğlu imzalı ilk dizi olarak ortaya çıkan Doğduğun Ev Kaderindir, geçtiğimiz ay final yaparak ekran ömrünü tamamladı. Kırmızı Oda’nın bu sezon yayına başladığında Demet Özdemir Zeynep karakteri ile Doktor hanıma konuk olmuştu.

Kırmızı Oda dizisinin öne çıkmasını ve Doğduğun Ev Kaderindir ile güçlü bir etkileşim yaşanmasını sağlayan bu durum izleyiciler tarafından da ilgi görmüştü. Demet Özdemir ile Binnur Kaya ikilisi de yan yana gelmiş ve iki dizinin güçlü birlikteliği de sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Demet Özdemir'den sonra şimdi de Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar, Kırmızı Oda dizisinde! 8

Dizi hayranları TRT1 ekranında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisiyle de Kırmızı Oda arasında bir etkileşim kurulmasını çok istedi. Her ikisi de aynı yapım firmasının projesi olan Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda farklı kanallarda yayınlanıyordu ama aynı yazarın hikayesiydi…

Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayelerinden yola çıkarak hazırlanan iki dizideki buluşma ise 18 Haziran Cuma günü gerçekleşecek. Geçtiğimiz hafta sezon finali yaparak ara veren Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben olarak izlediğimiz Merve Dizdar, Kırmızı Oda dizisine sürpriz bir şekilde geliyor.

Demet Özdemir'den sonra şimdi de Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar, Kırmızı Oda dizisinde! 9

Gülben karakterinin sezon finali fragmanında yer alması dizi hayranlarını çok mutlu etti. Gülben’in Doktor hanıma anlatacakları merakla ve heyecanla bekleniyor.

Demet Özdemir’den sonra Merve Dizdar da Kırmızı Oda’nın setinde Binnur Kaya ile bir araya geldi ve iki dizi arasındaki bu güçlü etkileşim de iyi bir reklam oldu.

Kırmızı Oda dizisinin sezon finalinden ilk görüntüleri aşağıda bulabilirsiniz.