Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisine veda vakti geldi! Sezon finalinde Gülben sürprizi!

Kırmızı Oda dizisine veda vakti geldi! Sezon finalinde Gülben sürprizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Kırmızı Oda dizisinin veda vakti geldi. Çok başarılı bir sezon geçiren dizinin ilk dönemi sona eriyor. Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı Kırmızı Oda’nın 18 Haziran Cuma günü sezon finali yayınlanacak.

Eylül ayından itibaren ikinci sezonu ile yoluna devam edecek olan Kırmızı Oda dizisinde şimdiye kadar 41 bölüm yayınlandı.42. bölüm ile birlikte vedaya hazırlanan dizinin hikayesi yine etkileyici birçok olayla dolu olacak.

Erkan Petekkaya, Yiğit Özşener, Melisa Aslı Pamuk, Esra Ronabar gibi önemli isimlerin konuk oyuncu olarak yer almakta olduğu dizinin 42. bölümünde neler yaşanacağına yönelik detaylar ortaya çıktı.

Erkan Petekkaya, Sadi karakteri ile dizide en etkileyici hikayelerden birisine hayat veriyor. Sadi’nin hayatı izleyicilerin çok dikkatini çekti ve sezon finalinde karaktere ne olacağı da merakla bekleniyor.

Fragman youtube’da kısa sürede 650 binden fazla izlendi ve trendler listesine de girmeyi başardı. Masumlar Apartmanı dizisinde Merve Dizdar’ın canlandırdığı Gülben karakteri de sezon finali sürprizi oldu. İzleyiciler böyle bir sürprizi bekliyordu. Dizinin sezon finalinde şu sözler de dikkatleri çekiyor:

“Hiçbirimiz hiçbir zaman hayattan umudu kesmemeliyiz. Her bitiş yeni başlangıçlara gebedir.”

Kırmızı Oda sezon finali tanıtımı yayında. Kırmızı Oda 18 Haziran Cuma saat 20.00’de bu sezonun son bölümüyle hayranlarına veda ediyor.

İşte Kırmızı Oda 1. sezon finalinden ilk görüntüler: