Ana sayfa Dizi Haberleri Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul, Teşkilat’ta kimi oynuyorlar? Detaylar ortaya çıktı…

Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul, Teşkilat’ta kimi oynuyorlar? Detaylar ortaya çıktı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Televizyon ekranlarının unutulmaz dizileri arasına giren Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin iki oyuncusu, yeniden bir araya geldi. Dizide Yağız ve Hazan karakterleri olarak çok sevilmiş ve hayranları tarafından da tekrar aynı dizide buluşmaları için kampanyalar bile düzenlenmişti. Sonunda Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal, yeniden aynı dizide buluşuyor.

Bu kez TRT1 için çekilen iddialı bir proje için kamera karşısına geçtiler. Dizide ikisi de istihbarat görevlisi olarak izleyici karşısına çıkacaklar. Ancak oynadıkları karakterlerin beklendiği gibi bir aşk yaşayıp yaşamayacakları henüz bilinmiyor.

Teşkilat dizisi, uzun süredir hazırlıkları yapılan ve bir süre önce de Ankara’da çekimleri başlayan iddialı bir dizi. 7 Mart Pazar akşamı izleyici ile buluşmaya hazırlanan dizinin kadrosu da hayli dikkat çeken isimlerden oluşmakta.

Usta isimlerle genç yetenekleri buluşturan dizinin kadrosunda ayrıca Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say ve Yavuz Bingöl de yer alıyor.

7 kişiden oluşan istihbaratçının heyecan ve gerilim dolu hikayesinin konu alındığı Teşkilat dizisi için oyuncular uzun süre eğitim aldılar. Silah kullanma, yakın dövüş ve ileri sürüş teknikleri gibi eğitimlerden geçirildiler.

Dizinin başrolleri Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal Yurtçu’nun oynayacağı karakterler ise ortaya çıktı.

İşte ikilinin karakterleri ile ilgili detaylar…

Serdar  (Çağlar Ertuğrul): Teşkilatın en gözde istihbaratçılarından biridir. Almanya’da 10 yaşındayken ailesinin neo-nazilerin saldırısında hayatını kaybetmesi üzerine yurda getirilmiş ve Mete Bey’in gözetimi altında büyütülmüştür. Ekibin karizmatik lideri Serdar, çocukluktan itibaren tam donanımlı bir teşkilatçı olarak yetiştirilmiş, yakın dövüş ve silah kullanımında tam bir ustadır.

Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul, Teşkilat'ta kimi oynuyorlar? Detaylar ortaya çıktı... 8

Zehra (Deniz Baysal): Ekipte mantığın temsilcisi olan Zehra, zekâsı ve sakinliğiyle tanınır. En şiddetli krizlerde bile sakin kalabilen Zehra, gerçekçi ve rasyonel kararlar alan bir istihbaratçıdır.

Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul, Teşkilat'ta kimi oynuyorlar? Detaylar ortaya çıktı... 9