Ana sayfa Oyuncu Biyografileri Derya Beşerler Kimdir? Nereli – Boyu – Yaşı – Dizileri – Ailesi

Derya Beşerler Kimdir? Nereli – Boyu – Yaşı – Dizileri – Ailesi

tarafından ker_def

Derya Beşerler, 23 Nisan 1985 tarihinde İzmir’de doğmuştur. Türk dizi ve sinema oyuncusu.

Adı: Derya Beşerler
Doğum Tarihi: 23 Nisan 1985
Doğum Yeri: İzmir
Boyu: 1.71 m.
Kilosu: 55 kilo
Burcu: Boğa
Göz Rengi: Kahverengi
Babası: Cem Beşerler
Annesi: Zerrin Beşerler
Eşi: Birol Namoğlu
Kardeşleri: Zeynep Beşerler
Instagram: https://www.instagram.com/deryabeserler5/
Evcil Hayvanları: Köpeği var.

Derya Beşerler Kimdir? Nereli – Boyu – Yaşı – Dizileri – Ailesi 8

Ailesi: İzmir’de doğdu büyüdü. Babası avukat, annesi bir ilaç firmasının temsilcisiydi. 2017 yılında Gripin müzik grubunun solisti Birol Namoğlu ile evlendi. Ablası da kendisi gibi oyuncu Zeynep Beşerler’dir. “Ablam oyuncu olmamı istemiyordu. Çünkü madalyonın diğer tarafını çok iyi biliyor. Benim korkularım zaten yeterince vardı. Bu nedenle ablam Zeynep’in engel olmak gibi bir durumu söz konusu değildi. Ablam aslında, bana uyarısını daha ben sinema bölümünü seçerken yapmıştı. Ama her şey olacağına varıyor demek ki! Baktı ki yol alıyorum, desteklemeye başladı.”

Eğitim hayatı:  Yeditepe Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü’nden mezun oldu. Aynı zamanda Müjdat Gezen Sanat Tiyatrosu’nda oyunculuk eğitimi aldı.

Hayatının dönüm noktası:  ‘Canım Ailem’ dizisinin hem reji tarafında çalışıp, hem de oyunculuk yaptı. İkisini aynı anda yürütmek farklı bir tecrübe oldu ve oyuncu olma isteği ağır bastı. “Okuduğum bölümü bir avantaj olarak görüyorum. Kamera dilinden anlamak, set ekibinin dilini anlamak konusunda tabi ki olumlu anlamda etkilediğini düşünüyorum. Bunun yanı sıra, sinema tarihi okumuş olmak, yaptığım işi daha da anlamlı kılıyor.”

Oyunculuğa ilk adım: Televizyon macerasına 2006 yılında, ‘Canım Ailem’ dizisinde canlandırdığı ‘Duru’ karakteriyle başladı.

Hangi proje ile parladı? ‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisinde canlandırdığı ‘Esra’ karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.

Kişisel gelişim: Kendisi için hazırladığı ‘Yapmam Gerekenler Listesi’nin başında, daha çok yurtdışı seyahati, daha çok spor, at binmek yer alıyor.

İlk sinema filmi: Özgür Özberk/ N’apcaz Şimdi?

İş hayatına bakışı: Günümüzde hangi projenin tutup tutmayacağını kestirmenin zor olduğunu düşünüyor. “Her dönem farklı işler tutabiliyor. Bir dönem romantik komedi furyası vardı, o nedenle yeni isimler daha çok ön plandaydı. Star isimlerin devrinin öyle kolay geçeceğini düşünmüyorum. Baktığınızda en çok tutan işler, entrikası bol projeler. Seviyoruz bence. Oyunculuk yaparken pek çok şeyden ilham alıyorum; Sık sık tiyatroya gitmeye çalışırım. Farklı türden filmler izlerim. Kendimi iyi hissetmezsem, güvendiğim bir oyuncu arkadaşımın fikrini alırım.

Derya Beşerler Kimdir? Nereli – Boyu – Yaşı – Dizileri – Ailesi 9

Kariyer planı: Çalışmak istediği pek çok yönetmen var. “Çağan Irmak’ın ‘Nadide Hayat’ filminde çok kısa bir süre çalıştığım için tadı damağımda kaldı. Bir de, işlerini çok farklı bulduğum için Onur Ünlü ile çalışmayı çok isterim. Ayrıca, tekrar bir tiyatro oyununda ve romantik komedi bir filmde oynamak isterim. Zeynep’le abla-kardeşi canlandıracağımız bir proje de olsun istiyorum.”

Kaygıları: Dizi sürelerinin uzun olmasından endişe duyuyor. “Dizi süreleri olabilir, bu hemen hemen her dizide yaşanıyor. İster istemez seyirci aynı heyecanı bekliyor. Ama maalesef bu zaman dilimi için bir senaryo yazmak hiç kolay değil. Tüm senaristler için imkansızı başarıyorlar diyebiliriz aslında.”

Modayı takip ediyor mu? Stilini, rahat, günlük ve spor-şık olarak tanımlıyor. Trendleri  takip  etmesem de herhangi bir mağazaya girdiğimde anlamak uzun sürmüyor. Çiçek desenli bir tulum, hasır çanta, yazın olmazsa olmazı kot şort vazgeçilmezlerim arasında olabilir.

TELEVİZYON DİZİLERİ

2019 – Kuzgun / Seda

2019- Kısa Bir Ara

2017 /2018 – Ufak Tefek Cinayetler / Esra

2016 – Gecenin Kraliçesi / Elif

2014 – Gurbette Aşk (TV Dizisi)

2013 – Aşk Emek İster / Derya

2011 – Bir Çocuk Sevdim / Narin

2008 – Canım Ailem / Duru

SİNEMA FİLMLERİ

2015 – Merdiven Baba

2012 – N’apcaz Şimdi? / Hale

TİYATRO OYUNLARI

2015- No Name