Ana sayfa Dizi Haberleri Derya Beşerler’e Fox TV’nin sürpriz dizisinde sürpriz rol!

Derya Beşerler’e Fox TV’nin sürpriz dizisinde sürpriz rol!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2012 yılından bu yana setlerde yer alan Derya Beşerler, yer aldığı projelerle dikkat çeken bir isim oldu… Gecenin Kraliçesi dizisindeki Elif rolünün ardından Ufak Tefek Cinayetler’deki Esra olarak öne çıkan Derya Beşerler, son olarak da Kuzgun dizisinde Seda karakterini canlandırdı.

2 yıldır dizi setlerinde yer almayan oyuncuya Fox TV’nin sürpriz yeni dizisinden teklif gitti. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Mahkum dizisinde Onur Tuna’nın canlandırdığı Fırat Bulut karakterinin eşi Zeynep olarak, Derya Beşerler ile anlaşma sağlandı.

Bir savcının hafızasını kaybetmesi ve kendine geldiğinde hapiste cinayet ile yargılandığını fark etmesi ve masumiyetini kanıtlamak için verdiği büyük mücadele dizinin hikayesi olarak öne çıkıyor.

Fox TV ekranında MF Yapım’ın ikinci projesi olan Mahkum, büyük bir heyecan ile bekleniyor… Zeynep karakteri bir öğretmen olarak dizide yer alacak. Savcı Fırat’ın masumiyet mücadelesindeki en büyük dayanaklarından birisi Zeynep olacaktır.

Derya Beşerler'e Fox TV'nin sürpriz dizisinde sürpriz rol! 7

Çekimlerinin yakında başlaması beklenen dizi için; Seray Kaya, İsmail Hacıoğlu ve Tugay Mercan isimleri ile de anlaşmalar yapıldı.

Uğraş Güneş dizinin hikayesini kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Volkan Kocatürk oturuyor. Yeni sezonda tam 11 dizisi bulunan Fox TV’nin yayın problemi nedeniyle Mahkum dizisinin ekrana gelebilmesi o kadar da kısa sürmeyecektir.

Mahkum’dan önce çekimleri başlayan Elkızı ve Elbet Bir Gün isimli diziler olduğunu, ayrıca İmkansız isimli Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’un başrolündeki dizinin de yakında çekimlere başlayacağını hatırlatalım.

Fox TV’nin şu anda ekranda 7 dizisi var ve geriye kalan 4 dizi de sırasını beklemek durumunda kalacak.