Ana sayfa Sosyal Medya Destan dizisi öncesi Ebru Şahin’in yeni kararı hayranlarını çok şaşırttı!

Destan dizisi öncesi Ebru Şahin’in yeni kararı hayranlarını çok şaşırttı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisinde canlandırdığı Reyyan karakteri ile yıldızı parlayan Ebru Şahin, Maldivler tatilinin ardından Afrika’ya gitti. İmaj değişikliği yapma kararı alan ünlü oyuncu, son halini de hayranlarının beğenisine sundu. Saçlarına Afrika örgüsü (rasta) yaptıran ünlü oyuncu, yeni imajıyla ilk paylaşımını da yaparak bir anlamda takipçilerinin beğenisine de sunmuş oldu.

Basketbolcu sevgilisi Cedi Osman’la Afrika’nın yolunu tutan Ebru Şahin’in paylaşımları sosyal medyayı salladı. Yeni tarzı takipçileri tarafından çok beğenilen ünlü oyuncu kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasında yer aldı. “Kraliçe, çok güzelsin, Afrika’dan bir güzellik” gibi birçok iltifatta bulunan oyuncunun hayranları bu tarzını da çok beğendiklerini belirten ifadeler kullandı. Oyuncunun yeni imajıyla yaptığı paylaşım 300 binden fazla beğeni topladı.

Destan dizisi öncesi Ebru Şahin'in yeni kararı hayranlarını çok şaşırttı! 9

27 yaşında ki Ebru Şahin yeni sezonda bir dönem dizisi olan ‘Destan’ ile akranlara gelmeye hazırlanıyor. Oyuncuyu, ‘Diriliş Ertuğrul’ ve ‘Kuruluş Osman’ gibi güçlü dizilerin yapımcısı olan Bozdağ Film’in yeni tarihi dizisinde bu sefer çok farklı bir rolde izleyeceğiz. Ünlü yıldız, ‘Akkız’ karakterine hayat verecek.

Destan dizisi öncesi Ebru Şahin'in yeni kararı hayranlarını çok şaşırttı! 10

Adı ilk önce Akkız Destanı olarak açıklanan, daha sonra Destan olarak değiştirilen dizi Türklerin İslamiyet’i kabul etmesinden önceki 9. yüzyılda geçiyor ve bir genç kız ile bir hanın oğlunun aşkı anlatılıyor.

Destan dizisi öncesi Ebru Şahin'in yeni kararı hayranlarını çok şaşırttı! 11

Temmuz ayı sonunda çekimlerine başlanacak olan dizinin yönetmen koltuğunda Emir Khalilzadeh oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Ayşe Ferda Yılmaz ve Sedef Nehir Erdem kaleme alacak. Yeni projesinde at binecek olan Ebru Şahin şimdiden çalışmalara başladı.