Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Can Aktaş ile Hafsanur Sancaktutan’ı aynı manzara ele verdi!

Deniz Can Aktaş ile Hafsanur Sancaktutan’ı aynı manzara ele verdi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  ‘Son Yaz’ dizisi sezon finali yaptı, dizinin güzel yıldızı, ‘Yağmur Kara’ karakterine hayat veren Hafsanur Sancaktutan imajını değiştirdi.

Şu sıralar adı meslektaşı, yakışıklı oyuncu Deniz Can Aktaş ile yaşadığı aşk haberleri ile gündemde olan Hafsanur Sancaktutan saçlarının boyunu kısalttı. Yeni imajı ile Instagram’dan fotoğraf paylaşan genç oyuncu güzel tepkiler aldı. Takipçileri Sancaktutan’ın tarzını beğendi.

Deniz Can Aktaş ile Hafsanur Sancaktutan'ı aynı manzara ele verdi! 10

21 yaşında ki oyuncu bir süredir ‘Aşk Ağlatır’ dizisinde beraber rol aldığı Deniz Can Aktaş ile aşk yaşıyor. İkili geçtiğimiz günlerde paylaştıkları bir fotoğraf ile birlikteliklerini ilan etmişti.

Deniz Can Aktaş ile Hafsanur Sancaktutan'ı aynı manzara ele verdi! 11

Sancaktutan’ın Instagram paylaşımının altına bazı takipçileri ‘Deniz Can güzel çekmiş’ yorumları yaparak ikilinin birlikte tatilde olduğu imasında bulundular.

Deniz Can Aktaş ile Hafsanur Sancaktutan'ı aynı manzara ele verdi! 12

‘Menajerimi Ara’ dizisinde canlandırdığı ‘Barış’ karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Deniz Can Aktaş’ın da instagram da aynı manzaradan fotoğraf paylaşması ikilinin takipçilerini haklı çıkardı. Birlikte oldukları anlaşılan çiftin beraber fotoğraf paylaşmaması da dikkatlerden kaçmadı.

Deniz Can Aktaş ile Hafsanur Sancaktutan'ı aynı manzara ele verdi! 13

Magazin gündeminde ise bu paylaşımlardan sonra “Deniz Can Aktaş ile Hafsanur Sancaktutan aşklarını ilan ettiler” başlıkları ile haberler yapıldı. İki ismin tatil görüntüleri hayranları tarafından da adeta beğeni yağmuruna tutuldu.

Menajerimi Ara dizisinde Ahsen Eroğlu ile iyi bir dizi çifti de olan Deniz Can Aktaş, performansıyla da hayranlarını mest etmişti. Oyuncunun final yapan dizinin ardından yeni projeleri de merakla bekleniyor.