Ana sayfa Dizi Haberleri Destan dizisinin Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman’dan büyük farkı var!

Destan dizisinin Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman’dan büyük farkı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sekizinci yüzyılda Orta Asya’da geçen hikayesi ile Destan dizisi yeni sezonun en farklı yapımlarından birisi olacak. Ebru Şahin ile Edip Tepeli’nin başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi kadar oluşturulan ortam da bir hayli etkileyici.

30 bin metrekarelik bir platoda yapılan çekimler hızla devam ediyor. Titiz bir çalışmanın ürünü olan Destan dizisi yapımcı Mehmet Bozdağ’ın hayalini kurduğu bir kahramanlık hikayesi olarak öne çıktı. Daha önce Bozdağ Yapım tarihi gerçekliği olan işlere adım attı. Diriliş Ertuğrul ile Kuruluş Osman hikayesini tarihten alan bir yapımdı.

Ancak Destan böyle değil. atv’nin yeni dizisinin hikayesi bir hayalin ürünü olması.. İslamiyet’in yayıldığı ve Türkler’in de Müslüman olmaya başladıkları bir dönemde geçen hikayede başrolde Ebru Şahin bulunuyor.

Destan dizisinin Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman'dan büyük farkı var! 7

Hercai dizisinden sonra ünlü oyuncu Akkız karakteri ile bir kahramanlık öyküsünün kahramanı olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Destan dizisinden yayınlanan yeni fragman da çok etkileyici oldu. Ebru Şahin’in yanı sıra Batuga karakterinde Edip Tepeli de görüntülerde yer aldı. Destan dizisinin Cuma akşamları atv’de yayınlanması bekleniyor.

Yayın tarihi henüz belli olmayan dizinin Kasım ayı içinde başlaması bekleniyor.