Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin, Destan dizisinde kendisini aştı!

Ebru Şahin, Destan dizisinde kendisini aştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kasım ayı içinde atv ekranında başlaması beklenen Destan dizisinde Ebru Şahin’i başrolde izleyeceksiniz.. Oyuncu Hercai’deki Reyyan karakterinden sonra çok farklı bir rolle geliyor.

Reyyan günümüz dünyasının bir karakteriydi. Naif, sevgi dolu ve anaç bir karakter olan Reyyan ile Ebru Şahin büyük popülerlik elde etti. Hercai dizisi sayesinde ismini sadece ülkemizde değil, tüm dünyada duyurmayı başaran Ebru Şahin şimdi çok zorlu bir görevi üstlendi.

Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman dizilerinin yapımcısı olan Bozdağ Film’in yeni projesi bir hayli farklı olacak. Bir hayalin yansıması olan dizi için Ebru Şahin önemli hazırlıklar yaptı.

Kılıç kullanma, dövüş sanatlarını öğrenme ve çeşitli aksiyon hareketleri ile uzun süre rolüne çalışan oyuncu, farklı imajıyla da hayranlarını şaşırtacak.

Ebru Şahin, Destan dizisinde kendisini aştı! 7

Akkız karakterinde izleyeceğimiz oyuncu, sekizinci yüzyılda geçen hikayede zorlukla hayata tutunmuş ve kendisini iyiliğe adamış birisi olarak izleyici karşısına çıkacak.

Düşmanlarla amansız mücadele eden Akkız, çok iyi savaşan birisi ve hikayesi de dilden dile dolaşıyor. İktidar mücadelesine de girişecek olan Akkız, Batuga ile yolları kesiştikten sonra çok farklı bir dünyanın içine girecek.

Akkız ile Batuga’nın hikayesi izleyenleri bir hayli etkileyecek gibi duruyor. Destan dizisinin yeni yayınlanan fragmanında daha fazla detay bulabilirsiniz.