Ana sayfa Dizi Haberleri Destan ve Kuruluş Osman’ın yeni bölüm yayın tarihleri belli oldu!

Destan ve Kuruluş Osman’ın yeni bölüm yayın tarihleri belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi setleri bu ara koronavirüs vakaları sebebiyle alt üst olmuş durumda. Dizilerin önemli bir kısmı ekiplerde çıkan vakalar nedeniyle çekimlere ara verdi. İzleyicilerin de yeni bölümlerin yayınlanması konusunda kafası karıştı. Aynı sebeple çekimlere ara veren Destan ve Kuruluş Osman’ın yeni bölüm yayın tarihleri belli oldu.

Destan ve Kuruluş Osman dizilerinin yeni bölüm yayın tarihini izleyici büyük bir merakla beklerken açıklama yapım şirketi Bozdağ Film’den geldi. Şirke sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları yazdı:

“Son dönemde Türkiye’de ve dünyada yeniden yükselişe geçen korona vakaları setlerimizi de etkilemiş olup bazı oyuncularımızın testlerinin pozitif çıkması üzerine yaşanan bu durum nedeniyle Destan ve Kuruluş Osman dizilerimizin çekimlerinde gecikmeler yaşanmıştır.

Oyuncularımızın ve ekibimizin sağlığını her şeyin üzerinde tuttuğumuzu belirtir Destan ve Kuruluş Osman’ı merakla bekleyen seyircilerimize sabır ve anlayışları için teşekkür ederiz. Destan 18 Ocak Salı, Kuruluş Osman 19 Ocak Çarşamba akşamı yeni bölümleriyle ATV ekranında olacaktır.”

Destan ve Kuruluş Osman’ın yeni bölüm yayın tarihleri belli oldu! 7

Bozdağ Film’in her iki dizisi de reytinglerde birinciliği elden bırakmıyor. Kuruluş Osman üçüncü sezonuyla devam ederken Destan ise daha bu sezon başlamış olmasına rağmen çok büyük bir başarı elde etmiş durumda.

Dolayısıyla Destan ve Kuruluş Osman’da izleyiciler önümüzdeki hafta da yeni bölüm seyredemeyecekler. İzleyiciler, hayranları oldukları diziler için biraz daha beklemek zorunda kalacak.