Ana sayfa Sosyal Medya Farah Zeynep Abdullah koronavirüs vakalarından dolayı Bergen filminin setinin durmadığını söyledi!..

Farah Zeynep Abdullah koronavirüs vakalarından dolayı Bergen filminin setinin durmadığını söyledi!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Arabesk şarkıcısı Bergen’in hayatını anlatan Bergen filminin çekimleri son hız devam ediyor. Filmin geçtiğimiz hafta paylaşılan ilk tanıtımı büyük ses getirdi. Herkes Farah Zeynep Abdullah’ın Bergen’e benzerliği karşısında şaşkına döndü.

Filmde her şey yolunda giderken, filmin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu’nun koronavirüse yakalanması ile sete ara verildiği haberleri çıktı.

Erdal Beşikçioğlu filmde Bergen’in eşi Halis Serbes’i canlandırıyor. Halis Serbest, yıllar önce ayrılmak istediği için Bergen’in yüzüne kezzap atmış, bir gözünün kör olmasına yol açmıştı. Halis Serbest bu olaydan yıllar sonra da Bergen’i öldürmüştü.

Instagram hesabı üzerinden hayranlarından gelen soruları yanıtlayan Farah Zeynep Abdullah, “Sette her şey yolunda, set durdu yönünde çıkan haberler yalan, sadece 2 günlük bir erteleme oldu açıklamasını yaptı. Oyuncu, Erdal Beşikçioğlu’nun iyileştiğini de belirtti.

Farah Zeynep Abdullah koronavirüs vakalarından dolayı Bergen filminin setinin durmadığını söyledi!.. 10

Bir takipçisinin sorusu ise Farah Zeynep Abdullah’ı şaşırttı; ‘Berhan karakterini oynamak nasıl bir his, zorlanıyor musun?’ şeklindeki soruya oyuncu,  ‘Berhan kim?’ yanıtını verdi.

Farah Zeynep Abdullah koronavirüs vakalarından dolayı Bergen filminin setinin durmadığını söyledi!.. 11

Farah Zeynep Abdullah’ın, Ekin Koç ile baş rolü paylaştığı ve gösterime girdiği 2018 yılında büyük ses getiren Bizim için Şampiyon filminden çok etkilendiğini de bir hayranının sorusu ortaya çıkardı; ‘Şampiyon filminin senaryosunu okuduğu anı çok net hatırladığını belirten oyuncu, ‘Senaryoyu okurken finale gelinceye kadar o kadar çok ağladım ki, o film ile ilgili her şeye aşık oldum’ şeklinde konuştu.

Farah Zeynep Abdullah koronavirüs vakalarından dolayı Bergen filminin setinin durmadığını söyledi!.. 12

Oyuncu bir takipçisinin, ‘Final bölümüne kadar oynadığın bir dizin var mı?’ şeklindeki kinayeli sorusu karşısında ise kızgınlığını gizlemeyerek, ‘Bu soruları yazacak zekayı nasıl buluyorsunuz?’ cevabını verdi.

Farah Zeynep Abdullah koronavirüs vakalarından dolayı Bergen filminin setinin durmadığını söyledi!.. 13